onsdag den 24. juli 2013

Tilbage på pinden igen......

Så er sommerferien unægteligt slut for vores vedkommende.....
Den har været super skøn, og jeg vil sikkert komme til at se tilbage på den i mange år frem og blive helt blød om hjertet. Dette blev sommeren hvor ungerne fandt hinanden, til kæmpe lettelse for et hold meget trætte forældre. Frederik har langt om længe accepteret sin lillesøster som gyldigt medlem af familien og fundet ud af, at man rent faktisk kan lege med hende. Hun finder sig ikke i alt, men er som regel enig med sin bror, og lader ham styre legen.
Indrømmet, det kan stadig være benhårdt arbejde, at være forælder til 2 små børn, bølgerne kan stadig gå højt, men denne nyfundne søskendekærlighed gør nu livet en hel del sjovere....

Kærlighed er "At se disse 2 gå hånd i hånd!"

10 kommentarer:

 1. Åh hvor et skønt billede. Det er fantastisk, når ens børn begynder at lege sammen <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh mange tak Signe<3 ...jeg kan altså heller ikke få armene ned ;)

   Slet
 2. Skønt billede, og endnu mere skønt at de nu er nået den alder hvor de virkelig får glæde af hinanden. Vi snakker også altid meget om hvornår nr. 2 måske er smartest at få. Meeeeeen vi venter lidt endnu ;) God sommer. Kram Ida

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en gave sendt fra himlen!!!! ;) .....men de kan nu stadig skændes og slås så taget letter :o

   Åh for guds skyld vent vent vent! Havde vi haft muligheden, havde vi ventet til Frederik var fyldt 3 år. Han var slet ikke klar til at blive storebror. Jeg ved godt at de har megen glæde af hinanden nu og fremover, men hold nu fast, hvor har vi også været igennem helvede for at nå hertil..... (Dermed ikke sagt at alle børn er ens....)
   Nyd nu endelig Skinken i fred og ro ;)


   God sommer til dig også <3 ....håber vi ses d.10.08?

   Slet
 3. Årh hvor dejligt! :) Hvor lang tid er der i mellem dem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Super dejligt ;) Der er 21 måneder

   Slet
 4. Dejligt at de to små har fundet hinanden. Jeg er begyndt at se det samme her hjemme... det varmer bare ens moderhjerte :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ord kan næsten ikke beskrive det :) ....mon det betyder at vi har gjort bare lidt rigtigt?! ;)

   Slet
 5. Åhhh sikke et dejligt billede. Ja den søskende kærlighed, kan godt være hård ved os forældre. Men det er altså total fedt, når man som forældre, ser hvad de betyder for hinanden, og gør for hinanden. Så tænker jeg i hvert fald, at det ikke er slået helt fejl det vi prøver eller har lært dem :)
  Kg. Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Elsker det også <3
   Præcis mine tanker, kan næsten ikke få hænderne ned og er bange for samtidig at jinxe det. Men den grundlæggende kærlighed er tilstede, det ved jeg nu, også selvom de stadig toppes for vildt indimellem ;)

   Slet

Scroll
to Top