fredag den 28. december 2012

Et par julegaver til Fie......

Fie fik en mintfarvet gyngestol, en Rubens dukke og endnu en Jellycat bashful bunny af farmand og jeg i julegave.
Rubensdukken var jeg noget ambivalent overfor, da jeg synes, de ikke er alt for kønne, og det tøj de er "født" med er mildest talt ret tarveligt. Derfor valgte jeg selv at gå i krig med en lille blommefarvet strikkjole og matchende hue...... i 11. time selvfølgelig! Dukken blev også iklædt en af Fies bittesmå bodyer og bukser fra da hun var ganske spæd..... og de passede så fint. Blev grebet lidt af stemningen og fik strikket et sæt med kjole og hue til Fie også........ ;) Hun knuselsker allerede dukken, og hun vil helst have den med overalt, selvom den er lidt stor for hende at slæbe rundt på..... men hvor der er vilje er der unægteligt også en vej!

4 kommentarer:

 1. Årh, hvor fint. To gode venner :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi, ja det ser enormt kært ud, når hun kommer slæbende med den ;)

   Slet
 2. Jeg er vild med Rubens dukkerne, men du har ret - tøjet er sjældent for kønt. Det er til gengæld det du har fået lavet der! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må faktisk tilstå, at jeg er blevet en lille smule forelsket i den ;) Jeg har haft den siddende ved siden af mig i sofaen, om aftenen mens jeg strikkede. Husbonden mente at jeg var ved at blive lidt små-skør.......
   Og 1000 tak for den søde kommentar <3

   Slet

Scroll
to Top