torsdag den 18. april 2013

Dyt dyt, skal vi byt´.........

Instagram kan virkelig bruges til mange ting, og det var da også herigennem at denne "bytte-bytte-købmand-handel" kom i stand.
Camilla, som er Olines mor havde syet de yndigste liberty bloomers i Mathilda Tulip og lagt dem op på IG, og straks var jeg solgt. Jeg tilbød at strikke lidt til Oline, hvis Camilla ville sy et par bloomers til Fie.
Ca. 1 uge senere ankom de fine bloomers her på matriklen og de er allerede en del af yndlingsgarderoben...... man må aldrig gå ned på bloomers!
I dag har jeg så afsendt nedenstående "Bella" striktunika, og er meget spændt på at høre hvad  Camilla/ Oline synes om den10 kommentarer:

 1. Du er simpelthen fantastisk dygtig til at strikke!

  SvarSlet
 2. 1000 tak søde Simone <3
  Hold øje med bloggen, jeg skyder snart en give-away igang ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg venter spændt ;) venter vi en lillesøster, ja så kunne du såmænd sagtens have set frem til et fuldtidsarbejde :D

   Slet
  2. Hvor bliver det spændende, med et lille nyt vidunder, stort tillykke med graviditeten :) Hvor langt bliver der imellem Noam og "Lille-brøster"?

   Vil da se frem til lidt ekstra arbejde på den front ;)

   Slet
  3. Mange tak :D der bliver 19 måneder i mellem Noam og lillebrøster.. Hvor langt er der i mellem Fie og Frede? :)

   Slet
  4. Uhh det er tæt på den samme aldersforskel, der er 21 måneder imellem mine 2 :)
   Og de er søskende på godt og ondt, men kan efterhånden lege virkeligt godt sammen, det bliver ihvertfald sjovere og sjovere ;)

   Slet
 3. Har modtaget den fine vest Stinne, og vi elsker den så meget. Hvor er du bare dygtig til at strikke. Det er vist ikke sidste gang vi har byttet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er jeg glad for at du/ i kan lide den :) Og mange tak <3
   Vil da se frem til endnu en bytte-handel ;).....så behøver jeg ikke have så dårlig samvittighed over, at jeg ikke får genlært at sy ;)

   Slet
 4. Sikke en skøn byttehandel :)
  Er helt vild med striktunikaen, hvilken opskrift har du brugt? Det ligner nemlig noget jeg liiige kan klare... Og super fine bloomers - skønt stof :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er rigtig glad for den byttehandel :)

   Striktunikaen er også virkelig skøn og tilmed meget anvendelig. Opskriften er fra Lene Holme Samsøes hæfte: "Babystrik på pinde 3", størrelserne går fra 0-24 mdr. Synes det er nogle letforståelige og smukke opskrifter der er lige til at gå til :)
   Liberty og bloomers er bare en fantastisk kombo, de er simpelthen så fine til Fie

   Slet

Scroll
to Top