torsdag den 4. april 2013

Et yndlings-sæt.......

.......er uden tvivl lige for tiden dette hér!
Ballon-bukserne er strikket efter Susie Haumanns opskrift fra "All you knit is love" og huen er fra Lene Holme Samsøes hæfte "Babystrik på pinde 3"
Sættet i det blødeste baby-alpaca tilsat "Grys jakke" fra "All you knit is love", har reddet os på mange af de rå-kolde dage vi efterhånden har haft. Hurra for at endelig fik knækket koden! ;)

12 kommentarer:

 1. Hold op hvor er det bare fint. Har selv den der all you knit is love, men havde ikke lige set for mig at de der bukserne er så fine når de kommer på... Og lækker farve også...

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh mange tak Louise, de er bare super skønne og behagelige :)

   Kh. Stinne

   Slet
 2. Fantastisk nydelig sett i den deiligste farge og gutt! Jeg har selv planlagt å strikke buksen til lillebror her i huset :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Simpelthen bare skønt :) ...hi hi! Den lille "gutt" er en lille pige ;)Kan kun anbefale bukserne, elsker dem! :)

   Slet
 3. Svar
  1. Hi hi, ja ikke ;) Hjemmestrik og "baby"-kombien får det også til at rykke i mine æggestokke ;)

   Slet
 4. Hvordan er gry egentlig i str??? Vil jo gerne i gang med at strikke den, men vil jo gerne strikke den så Oline kan passe den til efteråret, og er bange for den bliver for lille.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fie er ikke så stor, hun måler ca. 74 cm, jeg strikkede den i den største størrelse, men har lavet 2 opsmøg på ærmerne. Så håber hun kan bruge den helt til næste vinter ;)

   Slet
 5. Oline er næsten 80 cm så den bliver ski da nok for lille. Må få købt den næste bog i serien.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det tror jeg du har ret i, måske man kan forlænge den lidt, men det kræver noget hovedregning ;) Den næste bog er altså også sindsygt god :)

   Slet
 6. Sååå fint! Jeg holder på med en slik bukse selv nå, i brunt. Har også kjøpt inn garn til en gul en, og gleder meg veldig til å begynne på den! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan heller ikke selv få nok af dem, måske jeg også skulle lave et par mere i en anden farve....tænker meleret lysgrå.
   Er sikker på at den gule også bliver rigtig fin! :)

   Slet

Scroll
to Top