tirsdag den 18. juni 2013

Endnu et lille instagram-byt.....

Jeg har endnu engang byttet mig til noget smukt via IG. Denne gang blev det til denne yndige kjole med små røde prikker, som den skønne Tina fra Norge, aka MIMMISSIRKUS, har lavet. Inden længe får den følgeskab af en kjole i et af mine yndlings libertyprint, nemlig Betsy. Til gengæld har jeg haft gang i strikkepindende, og lavet en rillecardigan samt djævlehue i klar blå til hendes bedårende lille datter.
Hvis du er med på Instagram-bølgen, synes jeg bestemt du skulle prøve at aflægge Tina et besøg, hun er virkelig dygtig!


2 kommentarer:

  1. Vi er så glade for den strikkede cardi! 1000 tak!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er jeg virkelig glad for at høre Tina <3 Og hvor er hun bare sød med den på :)

      Slet

Scroll
to Top