søndag den 30. juni 2013

Opskrifter der driller.....

Det er faktisk ved at være et stykke tid siden jeg strikkede nedenstående 2 cardiér, men tænkte at det var på tide, at dele dem med jer.
Denne gang har opskriften virkelig drillet mig, og sådan er det jo tit, når man skal prøve noget nyt. Fejlen opdagede jeg først, da jeg gik igang med at strikke ærmerne på den øverste cardigan. Den var da helt galt med det mønster, somom der ikke var luft nok imellem maskerne i kropsstykket. Hold nu op hvor jeg ærgrede mig. Men trevle den op kunne jeg ligesom ikke få mig selv til. Derfor valgte jeg at lade den være som den var, det må være den charme der hører med når noget et hjemmelavet....
Dagen efter gik jeg igang med endnu en cardigan efter samme mønster, det skulle simpelthen være løgn..... Og vupti, ved at vende masken jeg havde slået om pinden, når den skulle strikkes på vrangsiden havde jeg pludselig løst problemet. Resultatet blev ganske tilfredsstillende og begge cardiganer er allerede flittigt brugt.
Så lærte novicen endnu engang lidt nyt......


Opskriften er fra "Hendes Verden" Nr 20
Begge cardiganer er strikket i Alpaca og tilsat skønne "Liberty" knapper

6 kommentarer:

 1. Hvem der bare liiiige strikkede to cardier. De er godt nok flotte på trods af vanskeligheder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Intet er umuligt ;) .....havde du fortalt mig for et år siden at jeg skulle være i stand til det, havde jeg ikke troet det....
   Og mange tak for de søde ord, de gør mig så glad :)

   Slet
 2. Hvor er den bare skøn. Har du et link til opskriften??? Tænker om det var noget jeg skulle give mig i kast med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt vildt, er også ret forelsket ;)
   Har desværre ikke noget link, men jeg kan lige tage en kopi af opskriften, når jeg kommer hjem og sende den til dig. Og du skal da helt sikkert give det et forsøg :)

   Slet
 3. Åhhh det må du gerne. Har fået blod på tanden efter jeg snart har færdiggjort den med snonningerne fra baby strik på 3 pinde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg da lige :) Glæder mig til at se dit værk!

   Slet

Scroll
to Top