torsdag den 5. september 2013

Frederik tester regntøj fra Celavi.........

I forbindelse med forårets blogger-event var Frederik så heldig at få lov at teste nedenstående sæt regntøj fra Celavi sponsoreret af kids-world

Og lad os bare sige det mildt, det er virkelig blevet udsat for lidt af hvert, her henover forår, sommer og nu gryende efterår. Man forstår vel at teste ud i det ekstreme, når man er en frisk børnehave-dreng som Frederik. Sættet har bestået alle de hårde strabadser næsten uden at det kan ses.
Frederik har været tør, med undtagelse af ærmerne. Det vil sige, når han altså har haft armene for langt nede i en vandpyt og velcro-båndet ikke har været lukket ordentligt om håndleddet, er der trukket vand op. Og det er det eneste der har været at udsætte på Celavis fine regnsæt.
Frederik selv er meget glad for sættet, som han selv med lethed kan tage af og på. Bukserne er med  justerbare seler, nem lukkemekanisme og er udstyret med knapper i siden, så bredden også kan justeres.
Jakken er foret med fleece rundt i halskanten, så den er dejlig behagelig at have på.
Endvidere er regn-sættet udtyret med reflekser på arme, ben og bryst, og som bonus kan tilføjes at det selvfølgelig er phatalatfrit, nikkelfrit og uden PVC.
Et super sæt regntøj til den aktive børnehave-dreng. Du finder sættet lige her!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Scroll
to Top