tirsdag den 17. september 2013

Wheat AW13 .....mine favoritter til drengeSiden Frederik var ca. 18 måneder gammel, har et af mine absolutte favorit-mærker været WHEAT . Og siden da, har der hver evig eneste sæson siden indfundet sig skønne bløde styles herfra. Jeg har aldrig været skuffet, kvaliteten har altid været god og prisen overkommelig. Stilen er overordnet klassisk, dog findes der også enkelte styles med det lille ekstra twist, som alle små drenge elsker.
Ligesom alle forrige sæsoner har det ikke været svært at finde en hel del favoritter. Specielt de bløde flonnel bondeskjorter plejer hitte stort, tilsat bløde chinos i babyfløjl og en lille vest, er jeg sikker på at sønnike er klædt godt og fornuftigt på.
Som noget nyt overvejer jeg at købe flyverdragten til ham denne sæson, hvad er jeres erfaringer?
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Scroll
to Top