mandag den 11. november 2013

Drømmestrik......

Jeg har fået mig en ny "strikkebibel", og den var knapt nok nået ind ad døren før det kriblede i fingrene for at gå igang.....
Strikkede babydrømme hedder den og det er Vibe Ulrik Søndergaard der står bag det lille mesterværk, som bugner af skønne mønstre til de helt små. Mere om selve bogen i et andet indlæg, da jeg synes den fortjener det.
Der var én opskrift som specielt fangede mig, nemlig opskriften på den lille mønsterstrikkede trøje med knapper i siden. Fluks fløj jeg ned til min lokale garnpusher og flåede lækker alpaca ned fra hylden.
Resultatet blev nedenstående trøje, som jeg er yderst tilfreds med. Jeg synes dog ikke at jeg ville lade den stå alene, så det blev også til et par shorts strikket efter Lene Holme Samsøes opskrift på babybukser og en djævlehue begge fra "Babystrik på pinde 3,5-4". Opskriften på bukserne modificerede jeg så linningen samt benene blev kortere og satte et elastikbånd i taljen.
Garnforbrug trøje: 3 nøgler Exclusive Baby Alpaca fra Hjertegarn farvekode 2111 i str. 18-24 mdr.
Hue: 1 nøgle Lima farvekode 0619m beige fra drops
Shorts: 2,5 nøgle Lima farvekode 0619m beige fra drops.
Det hele strikket på pind 4.
En af de kommende dage vil jeg vise sættet in action, knuselsker det simpelthen allerede. Du kan allerede nu få et lille sneak-peak, hvis du kigger ind forbi min Instagram profil Stinnemor776 kommentarer:

 1. Helt fantastisk skjønt! Den der boken må jeg bare skaffe meg!!

  SvarSlet
 2. Hold da op hvor er det et lækkert sæt. Er helt pjattet med trøjen, den tror jeg min dreng skal have :-) Godt det snart er jul.

  SvarSlet
 3. Hvor er det et flot sæt. Tror lige jeg må tjekke den bog ud :)

  SvarSlet
 4. Det er vel ikke noget du kan lave på bestilling ? :) er vild med strik, kan bare ikke selv hitte ud af det :)

  SvarSlet

Scroll
to Top