torsdag den 14. november 2013

"Drømmestrik" in action

Som lovet i tidligere indlæg kommer der lige en ordentlig omgang in-action spam af Fies sidste nye strik-outfit. Håber i kan lide det, jeg er ihvertfald in looooooove!.!! Kan vist roligt afsløre at Fies tøjbudget er dalet væsentligt efter jeg er begyndt at strikke......
15 kommentarer:

 1. Jeg er SÅ misundelig - finder bare slet ikke det der strikkeri let. Du der små shorts ja hele sættet er 2 die for <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Først og fremmest undskylder jeg det meget sene svar.....
   Og så vil jeg sige mange tak for alle dine søde ord, det betyder virkelig meget for mig <3

   Slet
 2. Hold nu op hvor er det skønt. Og hvor ser din pige skøn ud i det sæt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Bliver jo helt rød om ørerne..... 1000 tak <3

   Slet
 3. Virkelig smukt! Er trøyen stor i størrelsen? Mon kan str 2år passe min 2 1/2 år gamle pige?

  SvarSlet
  Svar
  1. tak søde Tina <3 Størrelserne på opskrifterne er generelt små, og jeg vil anbefale at gå ½ pind op, samt at give den lidt ekstra længde. Fie er en smal pige, så denne kunne jeg nøjes med at forlænge.

   Slet
 4. Herlige strikkeplagg du har tryllet frem og fine bilder.

  SvarSlet
 5. Ej, hvor fint! Det minder mig helt vildt om de babybilleder jeg ser af mine forældre - dengang var strik også et hit!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er simpelthen en sucker for små børn i strik fra top til tå, og eeeeeeelsker referencer til "gamle dage".
   Klassisk, stilfuldt og i afdæmpede farver ;)
   Takker for din søde kommentar <3

   Slet

Scroll
to Top