lørdag den 25. oktober 2014

En aften i godt selskab med Milk CopenhagenFor en uges tid siden havde jeg den udsøgte fornøjelse af, at være blevet inviteret til blogger-event hos Milk Copenhagen . Et brand som vi hjemme hos os endnu ikke har haft fornøjelsen af, at have stiftet bekendtskab med. Hjemmefra havde jeg dog sørget for, at researche lidt, og kigge den omfangsrige og vidtfavnende kollektion igennem. Min nysgerrighed var blevet pirret for, at se og mærke det hele tæt på.
 Jeg blev bestemt ikke skuffet. Kvalitet, farver og design var lige i øjet. Specielt til ham den store på matriklen, som ville synes det hele var mega-sejt. Jeg kunne også sagtens se Fie i mange af de fine items, som ville være helt perfekte til både pænt og børnehave brug. Hun er jo ved at blive en "stor" pige, med egne meninger om sådanne ting....Og indimellem må det også gerne være lidt sejt ("Ik´os moAr!"som hun ville sige)
 Ganske særligt overtøjet tog mig med storm, lækre parkaer til både drenge og piger, i fine afdæmpede nuancer som navy og støvet blomme, begge med ægte pels, og en model med det sejeste camouflage-print. Derudover var der også både flyverdragter og skibukser i samme fine kvalitet.

  Et par af mine favoritter til drengene
Favoritter til pigerne

Udover alt det fine tøj, fandt jeg det også utroligt interessant, at høre Trine , som er kvinden bag Milk Copenhagen, fortælle om hendes baggrund, hvordan det hele startede og de tanker der lå bag kollektionerne. Hun er et utroligt sprudlende menneske, som virkelig brænder igennem.Selv beskriver Milk Copenhagen brandet således:
MILK COPENHAGEN designer og producerer tøj til børn i alderen 2-14 år. Stilen er enkel, har sit helt eget udtryk og taler til store og små med øje for den skæve detalje.
Inspireret af de nyeste tendenser fra voksenmoden møder vi børnene i øjenhøjde og skaber 2 årlige kollektioner, hvor ideen er, at alt kan sammensættes på kryds og tværs.
Vi kan lide, når børn er børn. Vores stil lægger op til, at børnene kan klæde sig på efter egne præmisser og sammensætte tøjet præcis, som de selv ønsker
- sødt, sjovt, sejt, hyggeligt eller bohemet - alt er tilladt!

LUXURY FOR LESS

Kvalitetskravet hos MILK COPENHAGEN er højt og priserne skal holdes nede, hvor alle kan være med. Derfor springer vi det fordyrende butiksled over
og sælger tøjet direkte til dig via shoppingevents eller i vores webshop.
Med flot design, høje kvaliteter, gode pasformer og attraktive priser sørger vi for, at dit barn altid er lækkert klædt på
Alle deltagere fik en personlig goodie-bag med hjem, med fine gaver til ungerne. Og minsandten om der ikke var den skønneste parka i hver af poserne, en til hver.
1000 tak for en dejlig aften og de overvældende fine gaver.


.....parkaerne kræver da vist et in-action indlæg inden så længe, right?!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Scroll
to Top