mandag den 27. oktober 2014

Monocrome and knit for the coolest kid

Der kan være lidt langt imellem de strikkede-sager til ham den store her hjemme, han er desværre stadig ikke fan..... Men indimellem prøver jeg, at overbevise ham om, at strik altså er noget af det sejeste. Som nu denne skønne "Theo-genser" strikket efter opskriften i Charlott Pettersens bog "Den store Guttestrikkeboka" eller som den hedder på dansk "Drengestrik".
 Bogen der nu endelig er udkommet i Danmark kan du bl.a. finde her. Den rummer alt fra fine cardigans, shorts, bukser, knickers og sweatre til huer, sokker og skønne babyrompers.
Hurra for lækkert drengestrik!
 
Nå men tilbage til det jeg egentlig ville skrive om, nemlig denne lækre vamsede sag af en "Theo-genser". Smuk i alt sin enkelhed, less is more.
Trøjen er strikket på pind 4 i dobbelt-tråd drops alpaca i farven sort. Garnforbrug knap 300 gram. Træ-knapperne har jeg fundet hos en lokal garn-pusher.
Trøjen strikkes frem og tilbage, og syes sammen i siderne og under armene til sidst, så her kan de fleste være med.
 
Jeg har valgt at style den med et par cool baggy sweatpants fra LP Boys, som er et af Fredes yndlingspar samt grove tex-støvler fra Angulus i farven cognac. På det nederste billede har jeg valgt, at tilføre en lille klat farve i form af den skønneste rustfarvede basisbluse fra MilkCopenhagen samt beanie fra SoftGallery købt lige her





 
and with just a touch of colour......
Den fine modal-basis bluse er en gave fra MilkCopenhagen



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Scroll
to Top