onsdag den 5. november 2014

Dobbeltradet-jakke til Fie

Nogle opskrifter er bare så gode, at man bliver ved med, at vende tilbage til dem, som nu denne dobbelt-radede-jakke fra Babystrik på pinde 3,5-4 af Lene Holme Samsøe. Og når nu ungerne vokser ud af de forrige, er det en god undskyldning for, at strikke endnu én. 
Denne er strikket på pind 4 i en tråd Drops Baby-alpaca (som jeg havde fra et tidligere, nu optrevlet projekt, derfor ser den lidt ujævn ud..... øv!) og en tråd Blackhill mohair-silk. Super lækker og frem for alt så BLØD!, at man har lyst til at svøbe sig fuldstændigt ind i den og gå i vinterhi! Jeg har øget størrelsen en smule, ved at lave et par ekstra udtagninger i raglanen, og givet den et lidt mere feminint look med kortere interval mellem udtagningerne under armen. Som sidste finish har jeg endnu engang valgt, at tilføre en hætte, denne gang med i-cord og pomponer. (Snoren kan iøvrigt let fjernes, så jakken bliver mere børnehave-venlig ;))
 5 kommentarer:

 1. Tine / det bedste jeg ved5. november 2014 kl. 13.54

  Den er virkelig, virkelig smuk! Ville ønske at Fleur var et nummer mindre end Fie, så jeg kunne købe alle dine fine kreationer når Fie var vokset fra dem. ;)

  Jakken er helt fantastisk til Fie! Jeg er fuldstændig forelsket... <3

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare smuk. Og Fie ser jo så sød og skøn ud i den!

  SvarSlet
 3. Wauw hvor er den bare flot, og må være helt fantastisk blød og lækker:)

  SvarSlet
 4. Falder helt på halen over, at du bare lige laver om i opskriften - gisp!

  SvarSlet
 5. Jeg besøger din blog for første gang pga. den smukke bluse der ses på golden ghetto. Har du en opskrift på den? Denne jakke er også meget yndig :) Har du prøvet at blokke den? Jeg har nemlig før oplevet at det kan fjerne ujævnheder hvis garnet har været brugt før. Køber du garn på nettet? Hvis du gør hvordan ved du så hvilke farver drops og blackhill der passer sammen? Håber du vil svare trods mine mange spørgsmål, jeg er allerede fan :)

  SvarSlet

Scroll
to Top