søndag den 21. oktober 2012

Fødselsdag for fulde gardiner

Det er stort at blive 1 år, måske man ikke helt selv er klar over det, men jeg er ganske sikker på, at Fie vidste, at alt påstyret var for hendes skyld. Hun nød i den grad, at have gæster, som nedenstående billeder bevidner.
Vi er alle fuldstændigt mørbankede oven på 2 dage med fødselsdagsfest, gaver og gæster.
Fredag startede med fødselsdagssang, flag og gaver..... Fie var ikke så interesseret i selve gaverne, men mest gavebåndet og flagene.
Efter en lur kom dagplejegruppen på besøg, det var simpelthen så hyggeligt. Der var legetøj overalt i huset, alle unger storhyggede sig, der blev spist boller og kagedame og sunget fødselsdagssang (Fie skraldginede og klappede efter sangen, hun elsker bare sang og musik!).
Fredag eftermiddag/ aften kom 2 hold bedsteforældre, begge unger var fuldstændigt kuldrede over al den opmærksomhed og alle de fine gaver. Det krævede en stor portion tålmodighed, at få puttet dem begge ;) Tænk hvis de nu skulle gå glip af noget.....
 Lørdag havde vi sidste hold bedsteforældre, faster, fætter, moster Lou, Onkel "Jakke" og kusine Agnes på besøg. Der blev leget, så det var lige før, at taget lettede og alt legetøj blev endnu engang spredt og fordelt i alle rum..... finder også stadig biler, legemad, duplo-klodser osv de underligste steder i huset....Godt at der er 2 måneder til næste omgang fødselsdagsfejring ;) 


Tillykke min store pige! Mor elsker dig <3
2 kommentarer:

  1. Stort tillykke med din skønne guldklump. Det er bare stort at fylde det første år :)

    SvarSlet
    Svar
    1. 1000 tak Katrine :) Ja, det er slet ikke til at forstå.

      Slet

Scroll
to Top