søndag den 14. oktober 2012

Nostalgisk efterår

Der er altså et eller andet med børn klædt i nostalgisk/ klassisk tøj i naturfarver.
 Billederne er taget lørdag, hvor vi var på tur over grænsen (første gang i over 3 år) En rigtig hyggetur uden stress og jag :)

Frederik i sit nye tøj fra Norlie, kan varmt anbefale både strik og babyfløjlsbukser som er super lækre og bløde
.....og de smukkeste støvler ever fra Angulus! (Mor er misundelig!)


Fie holder vagt i indkøbsvognen
Hue: "Bedstes" hjemmestrik// Jakke: Roselille, fundet til en slik på TS//Strikkjole: Norlie//Sokker: Hjemmestrik//Støvler: Angulus
Hvis nu bare jeg kunne få lov, at komme ned og hærge!


2 kommentarer:

  1. Du klær dine børn så fint og lækkert,Fie blir min Nicolines lille inspirations kilde. Jeg har faktisk købt den strik i brun Frederik har på fra Norlie til hende som jeg tænkte ku væære god her i vinteren. Jeg elsker Norlie tøj.Er den Norlige strik kjole Fie har på fra denne kollektion den er min næse da gået forbi så skøn. :)

    SvarSlet
  2. Nu får du mig helt til at rødme ;) Tak for de søde ord :)
    Trøjen er også usandsynlig lækker, havde tænkt mig at den skulle gå i arv til Fie.
    Kjolen Fie har på er fra denne kollektion, det er dén med bindebåndet. Den ser ikke ud af meget på billederne, men den er SÅ underspillet fin, når den kommer på. Og så har den god bevægelsesfrihed og er dejlig blød.

    SvarSlet

Scroll
to Top