torsdag den 11. oktober 2012

Fies fødseldagsgave....

Nu er der kun en uge til Fies fødselsdag...... hvordan gik dét lige til!? Synes da lige at jeg er kommet hjem fra sygehuset med hende.......
Nå men hvorom alting er, så har det længe stået klart, hvad jeg allerhelst ville give hende i fødselsdagsgave, nemlig en steinerdukke. Og ved et rent tilfælde faldt jeg over Helle inde på Trendsales, som syede og solgte disse smukke dukker. Jeg fik lynhurtigt kontaktet hende og vi blev hurigt enige om, at Fie skulle have en nussedukke med lange kaninører. Og nu blot et par uger senere er Helle færdig med den yndigste dukke til Fie og jeg venter spændt på, at den kommer med posten.
Mon jeg kan vente helt til fredag med at forære hende gaven...... arrrggghh! Det bliver svært, men hun skal jo have den på sin fødselsdag! ;)

Hvad synes i?
(Billedet er lånt fra helles blog helgom.com ) Den rosa dukke, er den til Fie <3
Vil slutteligt sige at Helles blog er et besøg værd, udover de smukke hjemmesyede steinerdukker, er hun også ret flittig med strikkepindende, og har bl.a. strikket de smukkeste sweatre til hendes barnebarn.

4 kommentarer:

 1. Ej hvor ser den sød ud! Tror vist lige jeg har fundet Ellens fødselsdagsgave eller julegave ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er simpelthen for skønne:) .......dejligt at jeg kunne hjælpe Anne ;)Synes ellers nok at det kan være noget af en udfordring, at finde på ønsker til en lille dame i den størrelse.....

   Slet
 2. Nøj hvor er den blevet fin :) Den bliver da helt sikkert et hit hos Fie!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg også sikker på at den gør :) Glæder mig til at se hendes ansigtsudtryk....

   Slet

Scroll
to Top