fredag den 16. november 2012

Frederik nu med "nyt" hår....

Frederik har i dag været på et tiltrængt besøg hos frisøren. Jeg undres altid over hvor sød og stille han kan sidde, mens hun klipper ham, og han ligner virkelig en der nyder det. Modsat er det hvis moaren, så meget som forsøger at nærme sig med en sølle lille kam...... totalt ramaskrig! Mon ikke det også er bedst ,at lade frisøren tage sig af opgaven ;) Synes hun gjorde et godt stykke arbejde.
Da knægten var færdig, fløj han ned af stolen, mens han skrålede "mig ha´slikkepind nu!" .......bare en lille smule pinligt :/ Men det plejede han jo også at få, så selvfølgelig havde den søde frisør også en til ham denne gang.
Man kan sgu da ikke andet end knus-elske den dreng!Husk min give-away som udtrækkes 1. søndag i advendt!
Ps. Vesten kan også laves i en mere "drenget" version (viser den snarest på bloggen), så kom frisk! ;)

6 kommentarer:

 1. Flot, han kunne sidde stille hos en frisør. Det har jeg ikke turde med min søn endnu - men måske tanken om en slikkepind kan gøre meget :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den kan gøre utroligt meget ;) Frederik er blevet klippet hos frisøren siden han var 11 måneder og det er altid gået rigtigt fint. Fatter simpelthen ikke, at han bare sidder og finder sig i det ;) For skal han have tøj af/ på, børstet tænder o.m.a, så er der indimellem et cirkus uden lige :/

   Slet
 2. Svar
  1. 1000 tak Tine :) .....den skønneste lille rødhårede fyr jeg kender! ;)

   Slet

Scroll
to Top