mandag den 5. november 2012

Strikke-junkie.......

......det er så mig! Strikkepindende klikker lystigt derud af, og jeg har meget svært ved at slippe dem for tiden. Og det er absolut ikke blevet nemmere, efter jeg fik fingrene i nedenstående bog, som virkelig har pirret mit strikkelyst. Hvor tit falder man lige over en opskriftbog, hvor man har lyst til at lave det hele!? (og man tilmed kan finde ud af opskrifterne??!! ;) ) Den er intet mindre end fantastisk!

Lille vest til Fie, strikket i 100 % ren Alpaca. Så lækker og blød!


Min nye bibel, og et strikkeprojekt in-the-making til Frederik (også i lækker blød Alpaca) Der må regnes lidt, da størrelserne i bogen kun går op til 18 mdr, men er fuldstændig skudt i modellen, så de små grå er i svingninger.....
Djævlehueprojekt, post-"All you knit is love"

Skønne pelspompomer fra "Handmade by Geertsen"
Djævlehue udstyret med pelspompom
Hold iøvrigt øje med bloggen i den nærmeste fremtid, da jeg påtænker min allerførste give-away. Og helt i tråd med dette indlæg, er det noget hjemmestrikket ;)

6 kommentarer:

 1. Hold da op, nogle fine ting du strikke. De er super fine de pompomer Geertsen laver. Hvis jeg skal strikke huer til børnebørnene, skal der helt sikker også sådan én på toppen. Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh 1000 tak Helle :) Det betyder rigtigt meget for mig, når det kommer fra så dygtig en strikker som dig :) Er sikker på at børnebørnene vil elske pompomerne, de er superfine og utroligt bløde. Men hold fast hvor er det svært at vælge, har udstyret huen med en trykknap, så kan jeg skifte imellem dem ;)

   Slet
 2. Hold nu op, hvor er det flot! Gid, jeg kunne sådan noget, det er jo alt for sejt Stinne! :)

  Hvad står der i mærket? All you ... is love?

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker og bukker :) Du må bare igang Simone ;)
   I mærket står der: "All you knit is love" vn nvvbz<<< ( det var så lige Fie der sagde hej ;))

   Slet
 3. Hvor ser det godt ud søs!
  Skriver da lige sådan en fin brun hue med pompom på Agnes' ønskeseddel til jul ;)

  Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. He he! Så må vi se om den kan forefindes under juletræet ;) Og endnu engang tak :)Elsker simpelthen at jeg nu kan give mig i kast med mange af mine drømmeprojekter....... hvem sagde at gamle hunde ikke kunne lære nye tricks?! ;)

   Slet

Scroll
to Top