fredag den 9. november 2012

New in......

Ungerne gror som ukrudt for tiden, hvilket har givet mig alletiders undskyldning for at shoppe. Det er bl.a blevet til nedenstående fine små sæt, som kommer til at passe rigtigt fint til den kommende tids mange familie-tam-tammer og lignende.

Til Frederik
Sæt bestående af Fløjls chinos og skjorte// H&M    Strikvest i 90 % uld og 10% Cashmere// Miniature


Fløjls Chinos, skjorte og kabelstrikket sweater// H&M
Til Fie

Den fineste tunika fundet på Trendsales// Poppy Rose

Små shorts// H&M

Lækker blød fleece til køreturene i bilen// Pomp de Lux

Blød cardigan// Pomp de Lux

Den sødeste lille strikvest// Pomp de Lux

Bukser// Pomp de Lux

7 kommentarer:

 1. Nej, hvor er sættet til Frederik fint! Elsker når man støder på gode fund i H&M, som kan kombineres med noget "ekstra" lækkert :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Er også helt forelsket i det ;) Og kan varmt anbefale vesten, den er virkelig lækker og dejlig blød.....prikken over iét om man vil ;)

   Slet
 2. De små shorts fra H&M har vi også til Fleur. Præcis samme farver også. ;) Vi er vildt glade for dem. Skal bare have fundet nogle varmere strømpebukser, for at de kan bruges vinteren over også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes også de er superfine, der går ikke mange dage imellem, at hun har dem på for tiden. Kombinationsmulighederne er næsten uendelige ;)
   Hos Filiokus.dk sælger de supergode strømpebukser i ren uld til en fornuftig pris, hvis det er sådan noget du leder efter. De findes i flere forskellige farver og kvaliteten er ret god. Fie har et par hun har arvet af Frederik.

   Slet
  2. Præcis, vi bruger dem også meget. :)

   Jeg må ind og kigge ved Filiokus, tak.

   Slet
 3. Hvor har du dog god stil til dine børn, og hvor er dit strik super lækkert. Mon du sælger Frederiks aflagte tøj? Jeg er lige begyndt at følge din blog og instagram, og glæder mig til at følge dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Ditte, mange tak! :)
   Vil da meget gerne sælge Frederiks aflagte tøj, skal nok give lyd over Instagram, når jeg har noget klar ;) Og velkommen til, bliver altid så glad når nogen har lyst til at følge med

   Kh. Stinne

   Slet

Scroll
to Top