lørdag den 2. marts 2013

Har i set de hér??

Faldt over disse regnjakker hos ZARA den anden dag, de er da ikke til at stå for...
...har ingen anelse om hvordan kvaliteten er, men søde det er de

6 kommentarer:

 1. Uf så cute :-) /Maria

  SvarSlet
 2. Det er sjovt, jeg har netop kigget på den røde til Elvira :)

  Jeg kan ikke se at du skulle have sendt mig noget, søde Stinne - kan du eventuelt bruge denne mail i stedet: heidifrederiksmose@gmail.com ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er nemlig rigtig sød, er sikker på at den ville klæde Elvira ualmindeligt godt ;)

   ......så er der sendt afsted igen :)

   Slet
 3. jeg overvejede den rigtig meget da jeg var inde i Zara p strøget den anden dag men endte med at tage en i beige ensfarvet .. måske lidt kedelig valg men så synes jeg den går til mere :-) kvaliteten er ikke wow på dem men til prisen er de bare så søde og gode synes jeg

  SvarSlet
  Svar
  1. Fie havde en blomstret jakke der minder meget om denne sidste sommer, og den var bare super sød. Hun sad jo alligevel mest i barnevognen, så der var ikke det helt store slid. Udmærket til prisen ;)
   Kan sagtens følge dig i valget af en mere neutral jakke, begge unger er blevet udstyret med næsten ens mørkeblå anorakker. Praktisk og passer til alt ;)
   Og den du har valgt er godt nok også sød

   Slet

Scroll
to Top