mandag den 18. marts 2013

Norlie SS13


For dem som har læst med her på bloggen igennem længere tid, er det vidst ikke nogen hemmelighed, at jeg er ret glad for Norlie til begge unger.
Og da jeg for 127. gang var inde og lure på deres hjemmeside, måtte jeg konstatere, at det endnu engang bliver meget svært at begrænse mig. Det er endnu engang lykkedes dem at skabe en fantastisk smuk og stilren kollektion der går lige i hjertekulen på dette moderhjerte.

Er meget spændt på at se kollektionen på nært hold og mærke på varerne, når konsulenten Susanne fra Norlie kommer og viser det hele frem til vores "Blogger-event"......kan næsten ikke vente!

Psst. Hvis nogle derude går og undrer sig over, hvem der har "lagt" sko til mange af de skønne styles i Norlies lookbook, så kan jeg fortælle at nogle af dem er fra bykier . Mere om det i et andet indlæg!

2 kommentarer:

  1. Det bliver bare en skøn dag!
    Nu kun 1 ledig plads tilbage...

    SvarSlet

Scroll
to Top