torsdag den 21. marts 2013

Skønne sko til de små fra byKier

For ikke så forfærdeligt længe siden faldt jeg over disse små skønne "tullesko" i outlet-en på byKiers website . De var slet ikke til at stå for, og til 149,- tog jeg chancen fik målt Fies fod og klikkede dem hjem (de var nemlig kun i str. 19), og det er jeg glad for. Behøver jeg at fortælle at Fie ELSKER dem..... (man er vel i sko-fetisch-fasen)


Frederik havde sidste sommer et par af bykiers fine sko, som både vi som forældre var ret glade for, og som drengen næsten ikke ville have af igen (Vi måtte tilsidst gemme dem væk, da det blev for koldt til sko uden foer). Frederik er meget pernitten med at fodtøjet sidder helt rigtigt og kan hurtigt mærke om en model er god eller ej. Og dreng som han jo nu engang er, får fodtøjet også en temmelig hård medfart. Skoene er stadig pæne ovenpå en hel sommer med vild leg og aktivitet.

Frederiks sko ovenpå en hel sommersæson

Det er for os derfor endnu mere vigtigt ikke at gå på kompromis på det område. Fodtøjet skal bare være af ordentlig kvalitet, åndbare og have den rette støtte.

Jeg har i forbindelse med Blogger-eventet haft kontakt til Lone Kier, som har tilbudt at komme og fortælle om hendes fine SS13 kollektion og få en dialog omkring den. Deudover har Lone været så generøs at sponsorere fine gaver til goodiebagsene, udlodde 2 gavekort a 500 kr samt at give procenter på hele den nye kollektion. Det er da bare fantastisk, og jeg personligt glæder mig rigtigt meget.

Selv siger byKier på hjemmesiden: 

En sko er ikke bare en sko. En lækker sko er resultatet af godt design, god kvalitet og godt håndværk - og forståelse for vores fødders individuelle opbygning og bevægelse. byKiers sko er håndlavede med helt op til 15 forskellige dele, og derfor er ingen  sko 100% ens. De er alle unikke.

byKier er et dansk designet sko og textil mærke af høj kvalitet, og kvinden bag det populære mærke  til børn & tweens, er designer Lone Kier. Lone Kier har 17 års er­faring i sko branchen og er oprindeligt uddannet sko modellør på Cordwainers College i London, så hun kan spotte godt og dårligt håndværk på lang afstand. Lones passion for børnesko star­tede hos ecco sko. Siden har hun arbejdet med udvikling af mange kendte børneskomærker, bl.a. Dille-børnesko konceptet hos Dansk Su­permarked, Skofus børneskomærket for Skorin­gen, og som freelance designer for Bundgaard
”Børnesko har altid været min passion, og det er dej­ligt endelig at få fod under eget mærke, og udleve min drøm om at skabe et høj­kvalitets børneskomærke. Mit mål og ønske er, at alle børn skal have mulighed for at få rigtig lækre sko, hvor design, kvalitet og pasform går op i en højere enhed og til fornuftige penge. Det føles naturligt at udvide vores sortiment med basis textiler, hvor den røde tråd også er høj kvalitet og enkelt design.

byKier´s fodtøj har den naturlige bevægelighed og optimale pasform til alle børnefødder uanset vejr og årstid.
Fabrikkerne som producerer bykier har mere end 50 års erfaring med at udvikle børnefodtøj, og samarbejder med fodspecialister og ortopædkiruger for, at kunne leverer det bedste fodtøj til alle slags børnefødder. byKier er skabt til at kunne holde til børns leg & daglige slid, dette skyldes blandt andet:
  1. En barnefod afgiver meget fugt i løbet af dagen, derfor er foden altid omgivet af et åndbart materiale ( SKIND), så fugten slipper ud og holder foden frisk
  2. Overdelen er altid produceret i skind ( kan være undtagelser ved hjemmesko, men andet åndbart materiale), det er elastisk, slidstærkt og svedabsorberende på en gang
  3. En fast og tætsluttende hælkappe støtter foden under gang
  4. En god fast tåkappe beskytter tæerne
  5. Skum komfort ved hælkappen + pløsen giver velvære og støtte
  6. En flad insål med skum komfort og uden svangpude, da normale fødder er født med en naturlig svangpude
  7. Natur/fodformet pasform så der er plads til, at tæerne kan bevæge sig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Scroll
to Top