tirsdag den 6. august 2013

En rillecardigan til Frederik...


Det er ikke så tit, at jeg får strikket noget til Frederik. Ikke fordi jeg ikke har lyst, men fordi, at den unge herre har fået en heftig aversion mod alt, hvad der er strikket. Men for nyligt gav jeg det en chance til, Frederik fik lov, at komme med ned til min lokale garn-pusher og helt selv vælge garnkvalitet og farver. Valget faldt på en smuk grøn farve og en off-white fra Hjertegarn i deres Blend kvalitet.
Og så gik mor ellers igang. Opskriften er igen fra Lene Holme Samsøes bog Babystrik på pinde 3 , tilføjet en lille lomme, efter ønske fra sønnike.
Lommen siger han skal bruges til sten og biler.

Eftersom vejret ikke just har været til lune trøjer, ved jeg endnu ikke om min taktik har virket. Indtil videre må i nøjes med et billede af resultatet. Imens krydser jeg stadig fingre for, at han vil bruge den, når den tid kommer.....

6 kommentarer:

 1. Den er da så fin! Håber han vil bruge den med glæde, han er da heldig at have en mor der er så vaks med pindene. :) KH Ida

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde Ida! <3
   Jeg er godt nok også spændt ;) .....om ikke andet, så kan den altid gemmes til lillesøster.

   Kh. Stinne

   Slet
 2. Elsker detaljen med lommen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker Louise :) Synes også at det blev ret fint, og Frederik ELSKER lommer :)

   Slet
 3. Ej hvor er den fin - kan også sagtens se en pigemodel for mig, evt. i karry og grå her til efteråret. Er virkelig imponeret over din effektivitet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange 1000 tak Anita <3 Modellen er super-anvendelig og det er virkelig kun fantasien der sætter grænser ;)
   Er også gået all-in på karry og gråt, det er bare en fantastisk kombo :)

   Slet

Scroll
to Top