tirsdag den 6. august 2013

Lækker hoodie fra Popupshop....


Man har jo som bekendt et standpunkt indtil man tager et nyt. Jeg havde ellers svoret, at hoodies var bandlyste, som et fast element i min søns garderobe (nok mest fordi faderen stadig sværger til dem..... suk!), men der har nu alligevel sneget sig én ind i huset. Nemlig denne skønne sag fra Popupshop, som både mor og søn er svært begejstrede for.

Popupshop, som er et lille dansk firma, står for bæredygtig økologisk kvalitet og tidløst design med et lille twist. Tøjet er blødt og behageligt, og lige til at tonse afsted og lege i! Sejt uden at være prangende, we like!
Mon ikke Frederik får lidt mere "street-cred" nede i børnehaven iført denne. Jeg er ihvertfald fan!
 

4 kommentarer:

 1. Den er da også for lækker! Hvordan er den i størrelsen? Jeg har nemlig lige købt badedragt og strømpebukser til V på 3½, men jeg måtte købe str 5-6 år for at det svarede til hendes andre ting str 4. Så jeg vil lige høre om det er generelt for deres tøj?

  SvarSlet
  Svar
  1. Undskylder det virkeligt sene svar.....
   Synes denne er meget alderssvarende, mener det er en str. 2-3 år, hvilket også er det han bruger normalt.

   Kh. Stinne

   Slet
 2. Den er virkelig fin, fås den i andre farver?
  Jeg må tilstå at både Karla og Bonus er ret begejstrede for hoodies - måske inspireret af faren... Suk! :) Så jeg savner tit nogle lidt tøsede modeller, som ikke er H&M / Hello Kitty.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den fåes også i en smuk koral, og mon ikke den kommer i andre nuancer her til efterår/ vinter også.
   ....åh ja, de kære fædre ;)

   Slet

Scroll
to Top