mandag den 5. august 2013

SoftGallery-LOVE...... kærlighed ved første blik


Jeg har længe gået og sukket over denne fine tee fra Softgallery og tænkt at den ville være et friskt og lidt mere funky pust til Frederiks, måske lidt for "pæne" garderobe. Så da den endelig kom på udsalg på Softgallerys egen webshop, skyndte jeg mig at klikke den hjem.

Jeg nåede knapt at få den pakket ud af posen, før Frederik kom stormende ind fra sidelinjen og brølede "Er den til mig, MOAR!??!!" Hvortil jeg nikkede og Frederik igen brølede "Årh! Den er SEJ!......jeg VIL ha´ den på!" Og ja, det har han så næsten haft siden.......
Billeder skulle der også tages med den seje "Norman Chief" på, men hvor er det altså bare svært at stå stille, når man er 3 år og meget glad...

4 kommentarer:

 1. Åhh, hvor er han sød, stoltheden lyser bare ud af ham :) T-shirten er da også rigtig fin.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så dejligt, at finde noget man kan mærke han bliver rigtig glad for. Og mon ikke hele børnehaven har fået at vide i dag, at han har en ny t-shirt på ;)
   Er faktisk overrasket over, hvor godt den klæder ham. Så undgik vi endnu engang med nød og næppe spiderman-t-shirten ;)

   Slet
 2. Hold op, hvor er han skøn! Og du har ret, den klæder ham super godt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Mette <3 1000 tak
   ....han blev lige en tand frækkere ;)

   Slet

Scroll
to Top