tirsdag den 4. februar 2014

Gemmeleg og tanker om bloggen

Der har været stille her alt for længe, og jeg synes det har været svært at finde lysten. Ikke fordi at mine tanker ikke har kredset omkring bloggen, for det har de vitterligt gjort nærmest dagligt. Men jeg har nok ikke følt mig helt veltilpas i de gamle rammer igennem længere tid. Udtrykket og navnet synes jeg ikke stemmer helt overens med, hvad jeg i virkeligheden gerne vil formidle. Rammen passer ganske enkelt ikke rigtigt længere.
Så derfor har jeg valgt at tage skeen i den anden hånd, og rulle ærmerne op, hvilket betyder at der i nærmeste fremtid kommer til at ske en del  forandringer.
Jeg vil dog røbe så meget, som at domænet er købt, med nyt navn og .dk, og at jeg arbejder på højtryk på at få bloggens design på plads. Jeg selv er meget begejstret og håber at I kære læsere, hvis I stadig er derude, vil tage godt imod.
Gemmelegen slutter hèr!

14 kommentarer:

 1. Spændende!
  Hvordan får du designet til at blive som du ønsker? Er du en hej til at kode eller findes der genveje?
  Mvh Cecilie
  http://blog.fashionmom.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vildt spændende ;)
   Og nej jeg er absolut ikke nogen haj, til sådan noget..... Er nødt til at have assistance ;)
   Mvh. Stinne
   En genvej jeg har fået nævnt er Etsy, hvor der findes færdige skabeloner man kan købe :)

   Slet
 2. Fedt, Stinne! Glæder mig til at se mere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Yay! Nu skal det endeligt være!
   Jeg glæder mig også til at kunne "lukke dørene op" ......måske jeg lige får brug for lidt teknisk assistance på torsdag ;)

   Slet
  2. Det skal nok ikke være mig, du får den assistance hos ;)

   Slet
 3. JUHuuuu spændende, glæder mig til at se de nye omgivelser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber det bliver lige så godt, som det er oppe i mit hoved ;)
   ......btw kan du tjekke min profil på ig, for et lille Sneak-peak på navnet :)

   Slet
 4. Svar
  1. Jeg vil høre om du kan anbefale nogle ting og mønstre, som cille være lækkert til en lille nyfødt sommerdreng, som ankommer omkring Sankt hans. Hvad er uundværligt, og hvilket garn er godt til sommerbørn

   Slet
  2. Hvor er jeg glad for det :) 1000 tak for det Ditte <3
   Tror jeg fik svaret på garn inde på IG. Men hvis du mangler gode og let-tilgængelige opskrifter, kan jeg klart anbefale Susie Haumanns "All you knit is love" og Lene Holme Samsøes "Babystrik på pinde 3" og "Babystrik på pinde 3,5-4".
   Synes det er lidt svært med hensyn til hvad du skal bruge, da begge mine børn er efterår/ vinterbørn.
   Men en lille cardigan der er let at få af og på ( måske en med slå-om-effekt, der ligger en fin opskrift på Famile Journalens hjemmeside), et tæppe, måske en lille vest og små strikkede shorts.

   Slet
 5. Kanon beslutning søs og er vild med navnet :)
  Håber du finder en der kan hjælpe dig med det tekniske!

  Møs fra bette søs

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaaa det bliver godt! :)
   ....men ting tager lidt tid ;)

   Slet
 6. Det lyder spændende med de nye forandringer!
  Jeg kender alt for godt følelsen af ikke altid at føle sig hjemme på sin egen blog.
  Med tiden ændrer man sig, og derfor er man ikke altid det samme sted, som da man startede sin blog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vildt spændende, men processen er lidt langsommelig ;)
   Man kan også fristes til at sige, at heldigvis er der en kontinuerlig forandringsproces, man udvikler sig og bliver måske bedre til at finde ind til det, som man egentlig gerne vil formidle.
   Jeg håber ihvertfald at den "nye blog" bedre kommer til at afspejle, det billede og de tanker jeg har oppe i hovedet ;)

   Slet

Scroll
to Top