søndag den 16. februar 2014

Head over heels i Camilla-babe.....

Nogle gange kan det faktisk godt kræve, at man tager tilløb til at prøve noget nyt. Sådan havde jeg det med nedestående projekt. Opskriften havde jeg luret på i næsten et helt år, før jeg turde tage springet, fordi den var skrevet på engelsk. Men min nysgerrighed blev for stor, og nu måtte den prøves. Nu kan jeg godt grine lidt af mig selv, for svær var den bestemt ikke.....
Jeg fandt hjælp på sommerfuglen til at tyde de engelske strikketermer, for her ligger der nemlig en ganske udmærket engelsk/dansk ordbog.
Opskriften på Camilla-Babe fandt jeg på ravelry og den findes også til større børn og sågar voksne. Denne har jeg strikket i str. 2 år.
Vær dog opmærksom på at modellen er meget kort og ærmerne lange. Jeg har selv strikket 2 mønstersektioner ekstra og strikket ærmerne kortere. Dette gav et mere harmonisk resultat.
Trøjen er strikket på en pind 4,5 i Garnudsalgs Chunky Blackhill højlandsuld i farven honning, som du finder lige her .
Garnet er lidt grovere i sin struktur end det jeg er vandt til at bruge, men stadig til den bløde side. Lækkert vamset og med garanti noget man kan holde varmen i.
......og så skal i da ikke snydes for in-action billeder! Synes den er SÅ fin til Fie.


Trøje// Camilla-Babe, hjemmestrik  Hue// hjemmestrik  Skjorte// PompdeLux  Bloomers// MarMar Cph.  Støvler// Angulus  Får// JellyCat

 

19 kommentarer:

 1. Hold nu op hvor ser hun skøn ud i det sæt. Elsker de små bloomers til den fine trøje!

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, mange tak for de søde ord <3 Det gipper altså også helt i mig ;)
   Bloomers eller små shorts er et must her på matriklen.....

   Slet
 2. Smukke lille Fie... Det er et super lækkert sæt, og i skønne farver som altid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde søde Tine <3 Mange 1000 tak :) Hvor er jeg glad for at du kan lide det, vi må hellere snart få arrangeret en krea-hygge-dag, så vil jeg gerne lære dig at strikke denne her, den er virkelig nem :)

   Slet
 3. Meget meget lækker :) Den kunne jeg godt kaste mig over.

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak Lise <3
   ....jeg siger "Go for it!" :)

   Slet
 4. Den er bare så fin :-)
  Du har sørme den sødeste lille pige der :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Karin, som mor elsker man jo sådan en kommentar <3 1000 tak :)

   Slet
 5. Nydelig genser på nydelig pige!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for den søde kommentar Hilde :)

   Slet
 6. Rigtig rigtig fin! - og er også vild med hele sættet - og modellen:)

  SvarSlet
  Svar
  1. ....det fungerer bare rigtigt fint sammen <3 Er glad for at su synes om det :)

   Slet
 7. Smuk, smuk, smuk! Og hermed smidt i den endeløse Ravelry to-do!
  Er der også mønster bagpå?

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er bare så fin :) og super simpel ;)
   Der er kun mønster foran

   Slet
 8. Charlottehorslev6. marts 2014 kl. 01.27

  Virkelig flot bluse, nu har jeg lige købt mønsteret. Jeg er så heldig at bo meget tæt på garnudsalg så jeg vil lige høre hvor meget garn brugte du til str 2 år ? Jeg vil også lave den lidt længere som du har gjort

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak
   Ihh hvor spændende, er iøvrigt drøn misundelig at du bor så tæt på en fantastisk garnpusher ;)
   Tror jeg brugte ca en halv spole

   Slet
  2. charlottehorslev6. marts 2014 kl. 03.12

   Super tak. Det er også dejligt at jeg bo tæt på, men meget kort åbningstid, kun fredag mens jeg er på arbejde ;( så det skal tilrettelægges med fridage

   Slet
 9. Har netop købt mønsteret, men jeg fatter absolut ingenting 😊 men hold nu op hvor er hun fin i den...

  SvarSlet
 10. Hej søde Stinne,
  nu har jeg flere gange kommenteret på instagram om, hvor SKØN Fie er i dit hjemmestrik og ikke mindst denne sag:-) Jeg har lige købt opskriften, så jeg skal bare finde tid. Jeg tænker, at jeg måske kan strikke den i Rasmillas tykke yndlingsgarn, det er vel ca. det samme som den chunky fra Garnudsalg eller...?? Elsker i øvrigt at følge med både på bloggen og på instagram - du er et vandfald af inspiration;-) kh. Ingrid

  SvarSlet

Scroll
to Top