onsdag den 19. februar 2014

POMPdeLUX SS14

Torsdag i sidste uge, var jeg sammen med en hel flok blogger-kollegaer, så heldig, at være inviteret til event hos POMPdeLUX, hvor de fremviste hele deres SS14 kollektion. 
En kollektion der rummer intet mindre end 250 forskellige styles, som vanen tro er bygget op over flere farvetemaer som kan matches på kryds og tværs, også med tidligere kollektioner.

Kollektionen er delt op i Lille pige str.80-104, Lille dreng str. 80-104, Pige str. 110-152 og Dreng str. 110-152.

Jeg var meget spændt på , at se kollektionen, ikke mindst fordi PompDelux virkelig formår, at lave noget rigtigt lækkert og flot designet drengetøj. Og er et af de få mærker, som har en drengekollektion, der er lige så bred som den til pigerne. Her hjemme har vi hver sæson nogle must-have styles, og som nærmest er blevet Frederiks børnehave-uniform. Her tænker jeg specifikt på PompDeLux´superlækre grandad-tees og baggy sweatpants. Som også denne gang er at finde i kollektionen. De er uundværlige til vores aktive dreng, samtidig med at de er super behagelige for ham, at have på under f.eks. flyverdragten eller regn/termotøjet.
Jeg blev bestemt heller ikke skuffet denne gang, der var virkelig tænkt på det hele, lige fra undertøj, strømper og badetøj til overtøj.
Pigekollektionen var også som altid rigtig flot, både med yndige kjoler i den romantiske stil, tylskørter, florlette tunikaer med yndige blomster og ballon print, over det maritime , til de lidt mere funky t-shirts med print og seje leggings.

Som noget nyt introducerer en serie af funktionelt overtøj. Serien hedder Adventure og består af softshell, shell og fleece, POMPdeLUX stræber hermed mod, at blive de bedste til at lave overtøj til børn og jeg synes bestemt det ser ud til, at de har fat i den lange ende. Der er virkelig tænkt på detaljerne både ifht. design, men også egenskaber, som høj vandtæthed og åndbarhed.


      Velkendte ducede nuancer

      
                                                                      Fine detaljer og tilbehørDenne sæson, er det endnu engang muligt at købe style-paker, som indeholder flere styles som kan mixes på kryds og tværs. Dejligt nemt, hvis det skal gå stærkt.....
Den fine adventure serie


Er vildt forelsket i dette sæt bestående af shell bukser og jakke


Maritime print til inderst inde


                                                                   Tania byder velkommenIntet blogger-event uden kage, PDL-pigerne sørgede virkelig godt for os


Mine favoritter til den lille pige. Jakken var lidt af en favorit blandt os pigemødre, så mon ikke der er mange små blogger-døtre der kommer til at gå sommeren i møde i denne.


          Er en sucker for det maritime look, specielt til Frederik. Dette sæt kommer med sikkerhed til at flytte ind her på matriklen.

Så husk at kigge ind forbi POMPdeLUX for det er i DAG! den nye kollektion frigives.
 Du kan også kontakte din lokale shopping advisor, som du kan finde her , og booke et homeshopping-event samt se datoer for åbent hus arrangementer. Jeg synes bestemt det er et kig værd

 Slutteligt vil jeg sige tak for et hyggeligt og gennemført arrangement. Hvor var det bare en fantastisk oplevelse.

5 kommentarer:

 1. Det er så fint tøj - har lige klikket rundt derinde og fundet det tøj Bissen skal have på til lillesøsters barnedåb.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkeligt fint, jeg kunne købe mig fattig ;) Er ret sikker på at Bissen, bliver "rålækker" <3

   Slet
 2. Det var så skønt at hilse på dig igen søde Stinne, håber snart der bliver mulighed for det igen :)

  Ja, vi deler jo samme gode smag - er i øvrigt vild med det sæt du har valgt til Frederik, PdL er virkelig blevet gode til det med drengetøjet efter min mening.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan kun sige i lige måde Anita 💕 Mon ikke vi kan få stablet et eller andet på benene 😉 ....synes faktisk det er ret øv, at vi bor så langt fra hinanden.

   Glæder mig helt vildt til, at pakken med tøjet kommer. Har allerede bestilt lidt ekstra, som vi ikke kunne undvære 😉 Han bliver SÅ fin 💖

   Slet
  2. Ja, kunne da sagtens se os to sidde og strikke sammen... Bliver også næsten 'nød' til at bestille noget mere ;)

   Slet

Scroll
to Top