onsdag den 20. juni 2012

Dagens Fie........

Fie var rigtig veloplagt i går, hun hvinede, grinede og hujede:) Og synes da lige jeg ville dele, hvor lækker lækker hun var, i hendes nye kjole og solhat fra WHEAT og ikke mindst hendes lækre smil. Fie er vist det man kalder en rigtig lille linselus. ( Jeg undskylder den dårlige billedkvalitet)

Solhat og kjole: Wheat, Bloomers: del af sæt fra H&M, Body: H&M, Læderfutter: Melton4 kommentarer:

 1. Skønne skønne Fie :) Og hvor er det sjovt at vi begge har købt den kjole.. Skal da lige love for at du har fået lokket mig i Wheat-fælden. Men også kun fordi de kører med halv pris på hele biksen lige nu. Det kan være svært at stoppe :)

  Møs fra Mosteren

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hun er bare dejlig og fuld af spilopper ;) Tænkte nok at jeg ville kunne lokke dig i fordærv :P Og kjolen har jeg jo luret på siden de lancerede deres forårskollektion.... Kusiner i partnerlook, he he! Det bliver nok ikke sidste gang :o

   Slet
 2. Skal da lige love for mine æggestokker vågnede af at se billeder af søde søde Fie. Iiih altså bare det snart bliver min tur.
  /Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi! Vi synes også hun er ganske fantastisk ;) .......hårdt arbejde ;) Det kan betale sig :)

   Slet

Scroll
to Top