fredag den 15. juni 2012

Om nye næser og ømme gummer......

...det har bare været en af de der dage. Fies humør har så absolut ikke været det bedste hen over den sidste uges tid, årsagen er de ømme gummer. Og i dag har ikke været nogen undtagelse, til trods for at hun rent faktisk har fået smurt gummerne.
Formiddagsluren blev til en halv time gange to, så inden kl. 11.00 havde hun faktisk været ude og vende i barnevognen 2 gange. Jeg tog konsekvensen af det, pakkede vognen og så gik vi en lang tur. Det blev faktisk en ganske hyggelig tur. Fie nød at sidde og trone i vognen og kigge på verden omkring hende. På hjemvejen fik hun da også lige snuppet sig en halv time på øjet...... mere blev det ikke til, den unge kan simpelthen mærke når vognen står stille. Jeg når altid lige at stille vognen, tænde babyalarmen og vupti, så kan man høre en lille stemme i den anden ende......

Fie på tur med mor
Træt pige begravet i sin bamse og sutteklud
Kort tid efter vores hjemkomst, kom Frede hjem fra dagplejen. Jeg var ved at gå bagover da jeg så ham.....han lignede mildest talt én der havde været oppe at slås. Hans næse var én stor hudafskrabning, havde en bule i panden og diverse småskrammer hist og pist.
Inden jeg når at sige ret meget udbryder han: "Moar! Næse i stykker, købe en ny én!" Så kan man ikke andet en trække på smilebåndet :) Det viser sig så, at vores kære søn ( som er en dreng med stort D), har kørt så vildt på scooter, at han er fløjet af den rundt i et sving og brugt næsen som stødpude. Av! Siger jeg bare......
Og foreviges skulle den flotte næse da, selvom det kan være svært at stå stille i den alder ;)

2 kommentarer:

  1. Jeg har lige fundet din blog via golden ghetto, så fin+hyggeligt, jeg glæder mig til at læse med (og tak for tippet med udsalg hos norlie, må lige smutte forbi og se, om der er nogle gode ting tilbage...)

    SvarSlet
  2. 1000 tak for de søde ord :) Dejligt at der er nogle der har lyst til at læse med, det føler jeg mig meget beæret over. Og velbekomme ;)Til efteråret sænker Norlie priserne på hele deres kollektion med 40 % permanent, da de skærer mellemledene væk og vil sælge via f.eks homeparties og deres webshop (lidt ligesom Pompdelux)Håber du fandt noget du kunne bruge :)

    SvarSlet

Scroll
to Top