søndag den 24. juni 2012

Weekend hurlumhej......

Så blev det endelig weekend, og selvom det nu har regnet det meste af tiden, synes jeg alligevel den er gået alt for stærkt.
Fredag eftermiddag stod den på gåtur igennem anlægget i vores kvarter, og leg på legepladsen.
Lørdag trodsede vi vejrguderne sammen med farmor og farfar, og tog til Sct. Hans bål. Et rigtigt hyggeligt arrangement, som vores lokale beboerforening står for. Bålet blev tændt allerede kl. 20.00, perfekt når man har små børn. Frede syntes det hele var enormt spændende, og gik rundt med åben mund og måbede det meste af tiden :)
Søndag trodsede vi endnu engang vejrguderne, og tog i Legoland. Efter knap 2 timer gav vi dog op, det var simpelthen for meget af det gode...... det stod ned i "lårfede" stråler, hvilket var mere end hvad farmands overtøj kunne klare. Jeg siger bare hurra for sæsonkort! ;)

En positiv side har alt det nedbør dog haft. Frede og jeg fik testet vores nye regntøj, hvilket viste sig at have været nogle gode investeringer. Så HURRA for "Helen" fra Danefæ og Ver de Terres "Todlers wholesuit", med dem i vores garderobe, kan vi godt holde dansk sommer! ;)Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Scroll
to Top