torsdag den 14. juni 2012

Ny i bloggernes verden

Hej jeg hedder Stinne og jeg er ny her........ ( arrrhhhhgghhh.... eller noget i den retning)
34 år og bekendende børnetøjsnørd..... eller måske bare nørd (?). Mor til 2 krudtugler, Frede på 2 ½ og Fie på knap 8 mdr. Indgroet element i den såkaldte barselsboble..... sidder i skrivende stund stadig i mit nattøj og fedtet hår (ved at jeg ikke er den eneste ;)

Jeg har længe gået og puslet med tanken om at starte min egen blog, og blevet prikket til af min skønne søster ( den lækre Lou fra goldenghetto.dk ) og tænkte at nu skulle det være. Min søster skal være mor for første gang lige om lidt og hun har brugt mig løbende som et slags omvandrende orakel ( ikke at jeg mener at jeg er det ;) ). Jeg glæder mig vildt meget til at blive moster og til at give lidt igen på moster-kontoen.

Dette må være alt for nu, har en datter der lige er vågnet og vil lege og  nusses med.

I får lige et par tips om udsalg her på falderebet, jeg vender tilbage igen snarest, og beretter om mine seneste udsalgs fund.

 Håber der er nogle der har lyst til at læse med ;)
Fortsat god dag derude 


I aften mellem kl.18.00 og 21.00 er der 50% udsalg hos wheat.dk for nyhedsbrevstilmeldte

Norlie startede udsalg på deres webshop i mandags med minus 40%, du finder det her norlie.dk

Sjældent kodak-moment
(Frede i hyggetøj fra Wheat fra sidste år Fie i kjole og strømpebukser fra Norlies vinterkollektion)
Den skønne Fie
(Kjole: Wheat, Body: Noa Noa miniature baby, Hue: egen kreation)
Den frække Frederik
(Tøj fra H&M)

2 kommentarer:

  1. Velkommen til :) Sikke nogle lækre børn du har- bliver spændende at følge dig/jer !

    SvarSlet
  2. Mange mange tak :)Det varmer mit bløde moderhjerte ;) Og dejligt med en fast læser, bliver da bare så glad over, at der er nogle der har lyst til at følge med :)

    SvarSlet

Scroll
to Top