onsdag den 1. maj 2013

Hjemmestrikket give-away med masser af kærlighed

I anledningen af, at der er kommet så mange nye læsere til, tænkte jeg at det var på tide med en lille give-away. En hjemmestrikket én af slagsen!
Denne gang har du muligheden for at vinde en valgfri cardigan eller "Bella" tunika strikket i Sandnes Mandarin Petit, som er et 100% rent bomuldsgarn, der forbliver super blødt efter vask. Opskrifterne er alle fra Lene Holme Samsøes bog "Babystrik på pinde 3"

"Bella" tunikaen kan laves i str. 3-6 mdr, 9-12 mdr og 18-24 mdr
Rillecardiganen til drenge og rillecardiganen med hulsnoninger til piger kan laves i str. 0-3 mdr, 6 mdr, 12 mdr, 18 mdr og 24 mdr.

Alt du skal gøre for at deltage er, at melde dig som fast læser via bloglovin (hvis ikke du allerede er tilmeldt) og skrive hvilken model, farve og størrelse du ønsker.
Vinderen trækker jeg lørdag d. 1. juni
22 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Jeg prøver lykken med den første kommentar. Du laver det skønneste strik, så jeg vil selvfølgelig prøve at vinde en Rillecardiganen til drenge i en mørk farve fx grå, brun eller blå i str. 24 mdr.

  Kh Julie

  SvarSlet
 3. Sikke en flot gave! Agnes ønsker sig en tunika i største størrelse. :)

  SvarSlet
 4. Jeg vil også rigtig gerne være med i din give away. Det er en meget bedre præmie end nogen store fancy sponsor præmie. Jeg kan meget bedre lide personlige og kreative give aways. De betyder meget mere for mig.
  Jeg vil derfor meget gerne vinde en cardigan til drenge i den farve og knapper som på billedet i str. 24 md.

  Jeg krydser derfor fingre.

  Jeg følger selvfølgelig din blog.

  Mvh Ditte

  SvarSlet
 5. Uha de er så fine alle sammen.
  Ønsker mig pige cardiganen i str 24 mdr. Følger bloggen

  SvarSlet
 6. Du er bare så sej til at strikke!

  Ønsker mig meget pigecardiganen i str 24 mdr. I en gråbrun farve.

  Oleg følger dig selvfølgelig via Bloglovin og via Instagram :-)

  SvarSlet
 7. Fantastisk konkurrence Stinne. Her i huset vil vi gerne vinde rille cardiganen til piger, gerne i en beige eller grå farve str 24 måneder. Krydser fingre for at jeg vinder.

  SvarSlet
 8. Åh dine strik er SÅ fiiiine:0) Her ønsker vi os rillecadiganen til piger i str 12 mdr i grå (gerne mørke grå).....krydser fingre:0))

  SvarSlet
 9. Årh hvor er det bare en fantastisk give away - krydser ALT for at Sophia & jeg vinder ..
  Drømmer om pige Rille cardigan i grå i str. 24 mdr. <3

  /Nina

  SvarSlet
 10. Sikke en flot give away og hvor er det svært at vælge, hvis man skulle være den heldige. Jeg tror at jeg ville ønske mig tunikaen i str. 18 mdr. til Vigga :)

  SvarSlet
 11. Jeg har for nylig opdaget din fine blog og er blevet vild med når der kommer nye indlæg. Vi kunne godt tænke os at vinde tunikaen i råhvid i str 18-24md!

  SvarSlet
 12. Wauw, fantastisk give away :)
  Hvis jeg er heldig vil jeg vælge tunikaen i den største størrelse til Karla. Gerne i lyngfarvet, den vil være så fin til Karla :)

  SvarSlet
 13. rillecardiganen med hulsnoninger til piger str 9-12 mdr ville være en drøm at vinde til min Knirke.. men det ville alle modeller <3

  SvarSlet
 14. Sikke en skøn Give Away! Hvis jeg bliver den heldige vinder - skal Holger have en cardigan i den største størrelse og gerne den fine grå farve som på billedet!

  SvarSlet
 15. Nej hvor fint! Jeg er ny læser og er lige dumpet forbi via olinesmors blog! Synes at Bella tunikaen er skøøøøøn, sådan en kunne min datter godt bruge i str.18-24mdr. Synes en lys lyng farve eller lysegrå kunne være fin. Har tilmeldt mig som fast læser hos bloglovin:)

  SvarSlet
 16. Drengecardiganen vil jeg rigtig gerne iføre lille Dalle B. Og nok i en str. 9-12 mdr, og farven får du lov at bestemme :)

  SvarSlet
 17. YAY! Jeg skal da også være med - et styk rille cardigan til piger str 12år til Agnes :)

  /Lou

  SvarSlet
 18. Hold op en fantastisk give away! Så personligt og fint at du tager dig tid til at strikke til dine læsere <3 Molly My og hendes mor vil ELSKE en Bella i grå i str. 18-24 mdr...

  SvarSlet
 19. Fantastisk give away, Stinne! Jeg vil meget gerne være med i konkurrencen om en cardigan i str. 24 mdr. til Fleur. :)

  SvarSlet
 20. Hei, ny bloggleser via bloglovin, men har fulgt din instagram en stund. Nydelig strikkearbeid. Cardigan gutt str 18 mnd. Kommer fra Norge, Tromsø.

  Hilsen
  Sissel Mortensen.

  SvarSlet
 21. Så lækker lækker strik, bare man havde dine evner :-) Glæder mig til at lille L's skab skal fyldes med dit strik.. og det er et kæmpe skab ;-) Når det så er sagt kunne vi helt vild godt tænke os at vinde rillecardigan til pige i str. 6 md, evt i en sart rosa, karry gul eller grå/brun.
  Måske jeg bare skulle bestille en af hver :-)

  SvarSlet

Scroll
to Top