onsdag den 15. maj 2013

Må man godt "skrumpe" sine børn??!!

Jeg synes at yngste skud på stammen bliver aaaalt for hurtigt stor, jeg fatter simpelthen ikke, at hun allerede er 18 måneder.
Fie har udviklet sig til at være en meget selvstændig ung dame med egne meninger om stort set alt, stædig, vedholdende og yderst eventyrlysten.
Hendes stædighed kombineret med eventyrlysten volder os indimellem mange hovedbrud, faderens hårgrænse viger mere og mere, og antallet af undertegnedes grå hår er stigende.
...men hun kan sno os, og slipper godt fra det meste. Humøret er for det meste højt, og Fie er altid god for lidt fjolleri. Hun er omsorgsfuld og er meget socialt anlagt.
Dagene går med fuld fart frem, ikke et sekund må spildes, og så skal der gynges, rutsches, klatres og køres motorcykel til den helt store guldmedalje..... her bliver det aldrig kedeligt! (ihvertfald ikke for de voksne..... eller den stakkels storebror ;))


Her leves livet farligt!! .....heldigvis stod farmor lige ved siden af, klar til at gribe. Men hun VIL SELV! Både klatre op og rutsche....


12 kommentarer:

 1. Hvis man må, så vil jeg godt vide hvordan. ;) Skønne billeder af dine skønne unger! /Ida

  SvarSlet
  Svar
  1. He he, også jeg ;) ....men måske vi kunne overveje væksthæmmer, det er ikke for sent for "Skinken" ;)

   Og mange tak :) Der er fuld aktion på i vores lillehjem ;)

   Slet
 2. Virkelig fine billeder og skønne unger! Bliver nød til at høre hvor den fine småblomstrede jakke er fra? Så sød!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Ditte :)
   Jakken købte jeg faktisk sidste år hos Zara, så den kører på anden sæson :) De har noget lignende i år, men det er en regnjakke. Men synes at Zara plejer at have mange søde bud på jakker, så deres webshop er bestemt et besøg værd..... Og så er priserne rigtigt gode ;)

   Slet
 3. Rigtig dejlige billeder :)
  På de øverste billeder har hun en rigtig sød blomstret kjole på er den fra Mini a Ture?
  Knus Kristina

  www.bergstroemsblog.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord Kristina :)
   På de øverste billeder har Fie en romper på som rigtig nok er fra Miniature. Har en svaghed for de små korte buksedragter ;)

   Kh. Stinne

   Slet
 4. Skønne skønne Fie! Og jeg kan kun sige at hun med den beskrivelse, minder frygtelig meget om sin mor :)

  SvarSlet
  Svar
  1. <3
   .....hmmm måske der er noget om snakken ;) Gad vide om det er mors hævn??.... ;)

   Slet
 5. Fine, fine Fie – hun er bare så skøn. Er I glade for pasformen på den strikkede jakke fra All you knit is love? Overvejer lidt at få den strikket til Fleur i str. 18 mdr., men måske den for hurtigt bliver for lille?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi mange tak Tine, hun er simpelthen et livsstykke uden lige ;)

   Jakken er lidt bred i pasformen, men garnet jeg har brugt har et godt fald så det ikke er så slemt. Ville ihvertfald anbefale dig at forlænge kroppen mindst 10 cm til Fleur, der er ret god længde i armene, og vi kører med 2 opsmøg. Fies er også en størrelse 18 måneder.
   Tænker at det ikke er det mest bøvlede at forlænge kroppen ifht opskriften, men du kan jo lige forhøre dig hos din "strikke-dame" ;)

   Slet
 6. De dejligste unger altså <3

  SvarSlet

Scroll
to Top