mandag den 27. maj 2013

Life according to my instagram....

Endnu engang er tiden løbet fra os, og den tid der ikke er blevet brugt på at arbejde, har vi forsøgt at fylde med så meget familiehygge som muligt.
Den sidste tid har vi alle 4 arbejdet/ leget i haven, været på familie besøg ved Vesterhavet og været til et hyggeligt barnedåb hos gode venner.

Billede 1 (Øverste venstre hjørne): Frederik giver lige sandkassen en hovedrengøring med højtryksrenseren...... meget stolt og sej dreng.

Billede 2 (Øverst midt): Frederik i selvvalgt outfit til barnedåb (og nej han ville altså ikke nøjes med shorts og bluse) Han trumfede lige med afslutningsvis, at bede om sine seler....... ikke et øje var tørt ;) Da vi kom hjem blev han sur på sin far, da han ikke fik lov at tage butterfly på over t-shirten ned på legepladsen....

Billede 3: Fie i fuldt firspring hen over Grindsted torv ( også til barnedåben)

Billede 4: Frederik nyder at han er en "stor" dreng der kan gynge selv

Billede 5: Fie, lidt hygge inden dagpleje og arbejde

Billede 6: Fantastisk pinsevejr i Henne

Billede 7: Fie hjælper far med at skylle plæneklipperen ren..... og bagefter syntes hun lige, at vi andre også skulle have en tur. Sådan en størrelse er altså ikke at kimse ad, når hun er i besiddelse af en rindende vandslange..... jeg var gennemblødt, da vi endelig fik hende stoppet

Billede 8: Frederik, som lige pludselig er blevet så stor at se på.....

Billede 9: Fies nye Angulusér som nok er noget af det sødeste fodtøj jeg længe har setPs. Husk min give-away der trækkes søndag d. 1. juni!4 kommentarer:

 1. Hvor er de bare søde i tøjet begge to :) Jeg er ret vild med, at han selv har valgt det outfit

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for de søde ord <3
   Frederik har en udpræget mening om, hvad han synes er hot eller not ;) Heldigvis har han ret god smag, så mor er villig til at indgå kompromiser ;) .....men han får dog ikke lov til at få butterfly på i børnehave, der sætter jeg alligevel grænsen, he he!

   Slet
 2. Super fine billeder - når min dreng vælger tøj går han kun efter det, der er orange. Om tingene passer sammen er lige meget. Bare det er orange. Jeg er i øvrigt også på Instagram: bettinalk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, hvor fantastisk, den orange periode har vi også været igennem ;)

   Slet

Scroll
to Top