fredag den 17. maj 2013

Tak lille figaro

Til blogger-eventet var alle deltagere, så heldige at modtage et gavmildt gavekort sponsoreret af lille figaro. Og nu skulle mit endelig bruges, længe havde jeg scannet deres lækre webshop, med skønne mærker som BoBo Chooses, Soft Gallery, Grey Label, Mini Rodini, Gudrun og Gudrun, Popupshop, Angulus, MarMar, Poppy Rose og mange flere. Valget faldt mig virkeligt svært, men var enig med mig selv om, at det var Frederik der skulle tilgodeses..... også selvom lille figaro bugner med lækkert brugskunst og tøj til mor.
Til sidst blev det dog denne ovenud lækre tynde strik fra Poppy Rose der vandt kapløbet. Jeg var lidt i tvivl mht. størrelsen, da der er et spring fra den størrelse der hedder 18-24 og 3-4. Men efter at havde rådført mig med kundeservice, fandt vi den rette størrelse. Allerede dagen efter kom blusen med posten.
Super service og mange thumbs up her fra, bestemt ikke sidste gang jeg kommer et smut forbi.

Tilsat chinos og en bondeskjorte, bliver han en rigtig flot fyr, når vi skal til barnedåb

2 kommentarer:

  1. Nej hvor er den skøn. Sikke et dejligt køb :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja ikke! ;) Helt enkel og super lækker <3

      Slet

Scroll
to Top