søndag den 25. maj 2014

MarMar Copenhagen AW14 "The darker the night, the brighter the stars"
 
 
Til vores #ssbloggereventaarhus var vi så privilegerede, at Marlene Anine Holmboe, kvinden bag fantastiske MarMar Cph, lagde vejen forbi, for at fortælle om og fremvise AW14 kollektionen "The darker the night, the brighter the stars".
Kollektionen, der er inspireret af himlens dybblå mørke og tusindvis af  stjerners funklende lys, defineres som altid af klassiske styles af høj kvalitet med et strejf af det lidt mere avantgarde. Et mix som jeg personligt sætter meget stor pris på.
Som noget nyt lancerer MarMar den kommende sæson højteknologisk overtøj, hvor der er kræset om kvaliteten og det funktionelle, og hvor alt overflødigt er udeladt. Resultatet er eksklusivt, lækkert, enkelt og gennemtænkt. Bestemt noget jeg vil tage med i overvejelserne, når jeg endnu engang skal til, at forholde mig til ungernes vintergarderobe. For når det kommer til vinterovertøj, er kun det bedste godt nok.   
Jeg har valgt blot at vise et lille udpluk af den smukke kollektion,  som vitterligt indeholdt den ene fristelse efter den anden.
Mine absolutte favoritter må være den flaskegrønne strik, både i bluse, vest og cardigan-versionen. De fine grå bukser, samt nederdel og skjorte med de gyldne prikker.
Hvad er dine favoritter??

Dette indlæg er sponsoreret

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Scroll
to Top