mandag den 12. maj 2014

Rillecardigan, shorts og Liberty.....

I min verden er der bare en kombination der altid fungerer...... Hjemmestrik og Liberty! Jeg kan simpelthen ikke få nok.

Et af yndlingssættene for tiden er dette, bestående af den efterhånden gamle kending "Rillecardigan med hulsnoninger" fra Lene Holme Samsøes hæfte "Babystrik på pinde 3", shorts efter Charlott Pettersens bog "Den store Guttestrikkeboka" (Bogen udkommer på dansk til efteråret) tilsat skøn Liberty tunika og hjelm fra Poppy Rose (begge dele købt på vinterudsalg).

Cardigan og shorts er strikket i en skøn uld/bomulds blanding fra Geilsk, som er florlet og lækker. Knapperne fandt jeg hos Tusindfryd som udover knapper forhandler det lækreste garn og fine opskrifter.

Måske Fie kommer til, at hade mig en dag, for at hun skal udsættes for så meget hjemmestrik. Men for nu vil jeg nyde, at jeg stadig må bestemme........

(Jeg undskylder den voldsomme billedspam, men det var svært at vælge ;))
De fine små sko er fra Angulus8 kommentarer:

 1. super fint sæt, elsker som dig også liberty og strik :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak for den søde kommentar <3
   .....det er simpelthen skabt for hinanden ;)

   Slet
 2. Super sæt og dejlige billeder. Hun er nok det mest velklædte barn Ever😉 kh Ingrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Ingrid <3 1000 tak
   Bliver så glad for sådan en kommentar :)

   Slet
 3. Når hun bliver voksen vil hun se på billederne og spørge dig om du har gemt det og det tøjstykke så hun kan bruge det til sine egne børn...

  Smukke sager

  SvarSlet
  Svar
  1. åh, det er da værd at håbe ;)

   Slet
 4. Åh, hun er da det fineste!! Det inspirerer mig rigtig meget med billeder som disse :-) Må snart ud og shoppe noget mere til min datter, jeg er desværre ikke så sej til at strikke hehe :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Katinka <3 Bliver jo helt rød om ørerne ;)
   Shopping er altså heller ikke nogen dårlig ting...... ;) Du kan jo prøve at kigge forbi astaogalfred.dk her finder du mange skønne strikkede sager, samt meget andet, som man absolut ikke kan undvære ;)

   Slet

Scroll
to Top