fredag den 9. maj 2014

Frederiks Pomp de Lux SS14 favoritter


Tilbage i februar til dette event, fik vi lov at vælge 5 favoritter fra Pomp de Luxs SS14 kollektion.
5 favoritter som rent faktisk er gået hen og blevet 5 favoritter i hele Frederiks gaderobe. Jeg har endog købt lidt til for at supplere op, så jeg ikke konstant skulle vaske.....
Jeg faldt pladask for den maritime stil, med mange fine detaljer. Og selvom det nu er vasket en hel del gange, holder tøjet sig stadig rigtigt pænt. Tøjet er rigtigt behageligt for Frederik, at have på og bruges både i børnehaven samt hjemme eller når vi skal i byen. Kombinationsmulighederne er mange og så synes jeg i al beskedenhed, at det klæder Frederik ualmindeligt godt....Du finder linksene til Frederiks favoritter herunder


2 kommentarer:

 1. Ih, det er simpelthen også nogle lækre ting, de laver. Især de maritime sager. Jeg valgte også vesten, dog i grøn, og den er super god i netop det her ret omskiftelige vejr.

  Fik du slappet af i søndags?

  SvarSlet
  Svar
  1. Kunne ikke være mere enig :)
   Vesten har vi også brugt nærmest dagligt, både i stedet for en jakke på de lunere dage eller inden under regntøjet eller softshell-dragten på de koldere og våde dage.

   ....ikke så meget afslapning her desværre :/ Lige efter vi havde sagt farvel til weekendens overnattende gæster, og lige inden ungernes ellers meget tiltrængte middagslur, fik vi uanmeldt besøg af et vennepar og deres 2 drenge. Så der var gang i den ;)
   Slap dog for at lave aftensmad, da svigermor bød sig til :)

   Slet

Scroll
to Top