søndag den 25. maj 2014

#ssbloggereventaarhus


 
 Lidt pudsigt som idéer opstår, vokser og bliver et fast integreret element.  Forleden løb det 3. blogger-event, som Lou , Marina og jeg er arrangører af, af stablen. Denne gang i samarbejde med Marlene Anine Holmboe, som er kvinden bag et af mine absolutte favoritbrands MarMar Copenhagen . Og jeg indrømmer blankt, at jeg blev en smule "Star Struck".....
 
Vi havde dækket bordet med fine pasteller, masser af blomster, skøn keramik og et overflødighedshorn af søde sager, lækker the, boller og kage.
 
Som altid inden et event, blafrede sommerfuglene i maven, men så absolut helt uden grund. Snakken summede hurtigt, og der blev råhygget én masse. Hvor er det skønt, at kunne samle en flok skønne blog-damer på denne måde, og bare "nørde" løs omkring emner, som ens nærmeste omgangskreds ikke altid forstår....
 
Marlene gav et oplæg om og viste aw14 kollektionen "The darker the night, the brighter the stars" En kollektion som endnu engang rummer ufatteligt mange forelskelser. Den vil jeg komme nærmere ind på i næste indlæg. Kan vist godt røbe, at det bliver et dyrt efterår ;)
 
Til eventet havde vi, som de foregående gange allieret os med en lang række sponsorer, som var søde at sponsorere lækre sager til en overdådig goodiebag, samt fine præmier til lodtrækning.
 
Goodiebag
 
Konkurrencer
 
 
Stort tak til alle deltagere, mine medarrangører Lou og Marina, alle sponsorer og ikke mindst Marlene, for en fantastisk dag.
 
 
 
 
Dette indlæg er sponsoreret

5 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare flot og hyggeligt ud, Stinne. Sikke et sejt event i fik stablet på benene:-) kh Ingrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det var simpelthen bare noget af det hyggeligste :) Og hold nu op, hvor var jeg mør, da jeg kørte hjem ;)
   Kh. Stinne

   Slet
 2. Det var en fornøjelse at møde dig Stinne, og sikke et flot arrangement, I havde skabt! Jeg var imponeret over, hvor lystigt snakken gik, selvom jeg i hvert fald kun kendte ganske få i selskabet. Det var SÅ hyggeligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan så absolut kun sige i lige måde Ida <3
   Og mange tak for roserne :) Det er skønt, at møde folk som man måske normalt aldrig ville være løbet ind i på denne måde. Det er så utroligt berigende :)

   Slet
 3. Det var simpelthen så hyggelig en dag. Tak for et super arrangement til Jer alle tre. <3

  Skal vi mon snart ses? :)

  SvarSlet

Scroll
to Top