torsdag den 12. juli 2012

Den fineste blazer til Frede.......

Siden jeg første gang så Norlies SS12 kollektion, har jeg været fuldstændigt forgabt i denne blazer. Den er bare fuldkommen perfekt til vores søn, og jeg har mange gange forestillet mig, hvor ovenud smækker-lækker han ville være i dén. Meeeeeen syntes nu at prisen var lige lovligt pebret og lovede mig selv, at hvis den stadig fandtes i str. 98, når Norlie satte ind med udsalgsslutspurten på minus 60 %, så var det meningen at han skulle have den.
....og så kom dagen endelig! Frede har prøvet den, og hold nu op, hvor er den bare fantastisk til ham!!! Har desværre ikke fået taget nogle billeder endnu, men de skal nok komme senere. Er sikker på at den nok skal blive en all-time-favorite........ ;)
(......i må nøjes med lidt lånte billeder fra Smaahjerter.dk, som også har blazeren på udsalg)

2 kommentarer:

 1. Hold nu op hvor er den lækker. ARGH, jeg glæder mig så meget til mini begynder at gå rundt (eller det vil sige det gør jeg faktisk ikke med alt det han kan pille ved) Men så kan man begynde at klæde dem i alle de her lækre ting og sager. Måske jeg burde arve-købe denne smukke sag ;)

  www.voresmini.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er simpelthen to-die-for ;) (og kan kun sige at vi har hænderne fulde, med hele 2 pilfingre.....:S ) Og du skal være så velkommen til at arve-købe, når den tid kommer ;)

   Slet

Scroll
to Top