mandag den 23. juli 2012

En velfortjent mor og datter dag.......

Man bliver da bare glad i låget af hende hér!
I dag har været en rigtig hygge dag. Ferien er atter slut og drengene sendt af sted på henholdsvis arbejde og i dagpleje. Fie og jeg har nydt freden og roen i fulde drag. Og jeg har bare haft den gladeste lille pige, der har smilet og grinet nærmest konstant <3
 Der blev dog også tid til både støvsugning og gulvvask, mens den lille dame sov formiddagslur, fantastisk og enormt tiltrængt ;)
Til middag travede vi tur ned i byen og retur igen, det blev da alt i alt til små 10 km, skønt! Så fik vi da både bestilt tid til 9 mdr.s fotografering, søgt dagplejeplads (!) og handlet nogle småting. Uhh! hvor har vi nydt hinandens selskab, bliver en smule vemodig ved tanken om, at barslen snart er slut :'( Lover mig selv at nyde den sidste tid ekstra meget, den kan hurtigt få ben at gå på....
Der rodes og regeres

Af banen af banen, nu kommer bananen!

 

4 kommentarer:

 1. Hvor er hun bare sød! Selv om Oliver kun er 4 måneder, prøver jeg også at nyde hver dag, for tiden går jo så hurtigt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) Ja tiden går forbløffende hurtigt :/ Jeg er glad for, at jeg valgte, at blive hjemme i længere tid den her gang. Med 2 børn i huset er tiden bare fløjet af sted, på trods af at jeg har sat ambitionsniveauet en hel del ned. Førhen trænede jeg 5- 6 dage i ugen med rimelig høj intensitet (også under min barsel med Frederik) Men jeg ville simpelthen gå ned med stress, hvis jeg skulle nå dét, den her gang. Træningen må vente til den bete fis er kommet i dagpleje.....Og så er det jo dejligt at "læne sig tilbage" og bare nyde sin baby i fulde drag! :)

   Slet
 2. Eeej! Hvor er hun bare smadder sød! Noam er kun 4 måneder, og min barsel er næsten halvvejs.. Jeg glemmer faktisk at nyde det - tiden går så hurtigt, at jeg slet ikke når det, føler jeg..

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker :) Ja indimellem kan det føles som et kapløb med tiden. Jeg er blevet bedre til bare at "nyde", og så må resten altså få lov at sejle lidt. Hvis bare der er rent tøj og mad på bordet ;)

   Slet

Scroll
to Top