onsdag den 11. juli 2012

Noget om søskendeforhold i en ferietid.......

Svane med unger i anlægget bag vores gade
Lige nu er vi midt i vores sommerferie og jeg må tilstå at jeg er en kende brugt. Jeg havde haft alle mulige forestillinger om, hvor dejlig en tid dette blev, da ungerne formentlig ville få en hel masse ud af hinanden. Virkeligheden må jeg sande, ser en anelse anderledes ud, dog med små bitte glimt af, at det forhåbentlig vender inden for en overskuelig fremtid.
Frede er nu 2,5 år og han har absolut ikke lyst til at dele noget som helst, hverken legetøj eller mor og far. Fie er 8 måneder og i fuldt vigør, hun kravler ( som en anden lille Jens Lyn) rundt over det hele, rejser sig og går rundt langs møbler og skabe og lige om lidt har hun også styr på gåvognen. Hun er som tidligere nævnt i alt og overalt. Hun ser sin storebror som den helt store stjerne, følger ham overalt og stjæler hans legetøj. Frede er overhovedet ikke enig og ville helst slippe for, at hun så meget som kigger på ham. Hun bliver promte skubbet væk, hvis hun nærmer sig og ser han sit snit til dét får hun da også lige én på lampen...... Vi har virkelig fået vores sag for og vores pædagogiske evner er i den grad sat over for en kæmpe udfording. Ind imellem lykkedes det kortvarigt at indrage begge børn i en "forældrestyret" leg, hvor begge unger hygger sig og griner sammen. Og vi tænker "er der mon lys for enden af tunnelen?". For de kan rent faktisk godt have det sjovt sammen, så længe vi tager det meste af styringen. Men pyh hvor er det hårdt!!!
Indimellem deler vi os lidt op, så Frede får 100 % kvalitetstid med mor eller far, og hvor er det bare skønt at kunne være fuldstændigt tilstede og bare nyde ham. Ingen tvivl om at han også nyder det :)

Vores sommerferie har indtil videre bestået af havearbejde, hjemlig hygge og besøg hos venner og familie. Og så håber vi, at vi kan nå at finde et billigt ledigt sommerhus til vores sidste ferieuge, så vi kan komme bare en lille smule væk. For det trænger moderen i den grad til ;)


 
Fie på tur med gåvognen i haven

Det skal hun nok få lært
Frede på besøg i Århus

 Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Scroll
to Top