onsdag den 25. juli 2012

Emil fra Lønneberg

Fandt disse billeder af Frederik fra april sidste år i gemmerne, og synes da lige at jeg ville dele dem med jer. Hvor er det utroligt, at disse billeder kun er lidt over ét år gamle.
 Elsker den nostalgiske tone og ELSKER hele det univers som Astrid Lindgren har bygget op. Frederik har også opdaget "Emil fra Lønneberg" og er lige så begejstret som sin mor, når de sender det på Ramasjang. Glæder mig til at han har ro nok i numsen til, at jeg kan læse bøgerne for ham ;) For jeg har dem allesammen......
4 kommentarer:

 1. NÅRH, sikke nogen fine billeder, han er skøn :)

  http://nataschacoester.blogspot.dk/2012/07/give-away-part-two.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker :) Elsker også bare disse billeder (selvom han er temmelig snottet på dem ;))

   Slet
 2. Skønne skønne Frederik :) Moster bliver helt blød om hjertet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Pyh ja! Selvom det ikke føles som om at han bliver så voldsomt hurtigt stor, synes jeg, at han ser så lille ud på de billeder fra sidste sommer....... Hvor blev de kinder lige af??? Om jeg må spørge??!!

   Slet

Scroll
to Top