lørdag den 1. september 2012

8 ugers babyer

Forleden havde Fie og jeg dejligt besøg af min skønne søster og min vidunderlige niece Agnes, som nu er hele 8 uger. Hun er blevet en vågen lille dame, der ikke sover tiden væk, så der var heldigvis tid til at dikke-dikke og snuse denne gang ;)
Min søster og jeg kom til at snakke om ligheder mellem vores børn, og om at hun tit lige lurede billeder på facebook for at sammenligne. Og nu har jeg altså rodet lidt i gemmerne og fundet billeder af Frederik og Fie da de var 8 uger....... Så her er de altså alle 3, 8 uger gamle :)
Næsen kan de vist ikke løbe fra ;)
Agnes
Fie

Frederik


3 kommentarer:

  1. Ja altså - der er i hvert fald slet ikke nogen tvivl om, at Frederik og Fie er søskende ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej, det kan de ikke løbe fra. Selvom Frederik indimellem gerne ville nægte sig enhver form for kendskab til sin lillesøster ;)

      Slet

Scroll
to Top