søndag den 2. september 2012

Så er det i morgen......

....at Fie starter i dagpleje, suk! Det betyder at min barsel unægteligt synger på allersidste vers, kan simpelthen ikke forstå, hvor det år blev af......
Det er på underligste vis også dagen, hvor dronningen kommer til byen, og selvfølgelig skal alle dagplejere afsted med de små poder, for at se dette optrin. Man må da sige at den lille fis bliver kastet lige ud i dét, men mon ikke hun synes det er en fest ;)
Fies kommende dagplejemor er lidt af en royalist, så derfor kontaktede hun mig inden weekenden, om ikke Fie kunne få noget rødt på, for det skulle alle de andre børn i hendes gruppe... Hmmmm! Havde jo ikke lige regnet med dresscode, og må indrømme at Fie rent faktisk ikke ejede skyggen af et rødt beklædningsdel. Kom dog i tanke om, at jeg havde et par nøgler rødt bomuldsgarn til at ligge i syslekurven, så måtte jeg jo i sving. Det blev til en lille strikket vest, med hæklede knapper og en hæklet hue med blomst.
Tøjet er nu lagt frem og tasken er pakket. Er spændt på, hvordan det hele kommer til at gå og håber inderligt, at hun bliver glad for at gå i dagpleje, kan næsten ikke bære tanken, hvis hun ikke bryder sig om det...... ;(
.....det er nok altid værre for mor at skulle aflevere, end omvendt ;)


Jakke// ZARA  Jeans//Name it  T-shirt// H&M  Hue og vest// hjemme-gjort

Og nu hvor jeg var igang med at lægge tøj frem til i morgen, får i da også lige Frederiks sæt. (Men han får altså ikke rødt på...... ;))
Cardigan// Miniature  Skjorte// H&M  Chinos// New Fact

6 kommentarer:

 1. fin løsning lige at strikke og hækle sig frem til rødt tilbehør,og hvor ser det godt ud.

  det er en kær ven man tager afsked med når man skal vinke farvel til sin barsel, men det er også en milepæl i mor og barns liv :)

  SvarSlet
  Svar
  1. takker Lotte :)

   ....snøfter, nikker og samtykker ;)

   Slet
 2. Nej, hvor er du sej! Ej hvor ville jeg ønske, at jeg havde dit talent og din kreativitet og bare lige sådan kunne hækle en vest og en hue! Gid, det var mig.. Hvor er resultatet blevet fint :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Får da helt røde ører nu...... 1000 tak for den søde kommentar :) Og kreativitet har du da bevist at du har masser af ;) Måske vi skulle lave byttehandler ;)

   Slet
 3. Super fint sæt du fik stykket sammen til Fie :)
  Er vild med jakken, den kunne Agnes måske godt bruge til næste forår...

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker Søs :)

   ....he he! ja den er rigtig sød, så må vi jo se om den stadig forefindes, når den tid kommer ;)

   Slet

Scroll
to Top