onsdag den 5. september 2012

Mor og søn hygge.....

I går udnyttede Frederik og jeg, at vi kunne have en formiddag helt for os selv uden lillesøster. Så efter at have afleveret Fie hos dagplejemor, satte vi kursen mod "Bryggen" i Vejle, så vi kunne hygge-ose lidt.
Jeg kunne tydeligt mærke at Frederik nød min udelte opmærksomhed og jeg nød at kunne give ham den.
Vi fik shoppet nogle småting såsom leggins til Fie, garn til mor og en lille ny kuffert og en "Gremlin" til Frederik. Vi sluttede af med at spise en let frokost på café og købe billige pølsehorn hos bageren inden turen atter gik hjem igen.
Frederik faldt ret hurtigt i søvn i bilen efter at have spist et lille pølsehorn, han var fuldstændigt kvæstet. Han sov stadig, da vi hentede Fie og fortsatte med at sove da vi kom hjem. Først 15.15 lykkedes det mig at få liv i ham igen.......
Eftermiddagen gik med hygge og leg på værelset indtil far kom hjem.
Hvor var det dejligt at kunne "få lov" til at nyde min søn og endnu dejligere at runde dagen af med at han falder i søvn i armene på mig. Man bliver helt "høj" af sådan en dag! ;)
Frederik kører bil
Det må være den tilbagelænede kørestil

Krudt-bisse

Min mor siger at jeg er "LÆKKER LÆKKER!"

Se hvad jeg har fået!
En træt dreng, fyldt med krummer

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Scroll
to Top