mandag den 10. september 2012

Spontanitet og drengevenskaber....

Vores weekendplaner blev i fredags ændret i en rygende fart. Farmand fik en opringning fra sin gamle "soldaterkammerat" og fluks fik vi pakket bil og børn. Vi var blevet inviteret i sommerhus i "Cold Hawaii" Klitmøller. De 2 store drenge har kendt hinanden siden deres soldatertid for over 12 år siden og holder stadigt ved. I mellemtiden er vi piger, deres søn, Frederik og Fie stødt til. Og vi har det alle fantastisk sammen, og nyder de 1-2 gange om året, hvor det lykkedes at få synkroniseret vore kalendre. Vi bor desværre i hver vores ende af landet, hvilket gør det svært, at ses tiere end vi gør. Men hvis der var nogle vi kunne bo klods op og ned af, så er jeg sikker på ,at de ville være perfekte kandidater.
Vi har haft en ovenud fantastisk weekend, hvor vi har hygget og ungerne har leget. Hvor er det dejligt, at det ikke kun er de voksne der svinger så godt, men også vores jævnaldrende drenge. Der er ingen tvivl om at de nyder hinandens selskab, så godt som de leger, helt uden de sædvanlige konflikter. Frederik havde også meget svært ved at sige farvel, kan mærke at han savner sin kammerat i dag. Måske de får det samme stærke venskab som fædrene har?! Det vil tiden vise........
Der var godt gang i bølgerne

Drengenes første møde med hinanden, for lidt over 2 år siden
Frederik og A. leger på en gammel kutter på havnen

Det er sjovt at stikke tungen ud, når det blæser


Glad dreng

A

3 unger der hygger sig, inden der er rundstykker....... Gamle tegnefilm med Anders And hitter stort ;)

2 kommentarer:

 1. Dejligt at både de store og små drenge er gode venner.
  Kender alt for godt at man har venner som bor langt væk. På fredag skal vi faktisk selv i sommerhus i Klitmøller (!) og bla. mødes med venner vi ikke ser så ofte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne, ja det er fantastisk :)
   De få gange om året vi er sammen, er der virkelig dømt kvalitetstid, som nydes af både store og små.
   Hvor skægt, at det også lige er Klitmøller, håber at i havde en rigtig god tur og fik nydt samværet.

   Slet

Scroll
to Top