mandag den 3. september 2012

Dagpleje-start

Så er hun sendt afsted den kære Fie, mærkede først hvor hårdt det var, på gåturen hjem, hvor en irriterende lille tåre pressede sig vej ud af øjenkrogen.......

Det hele er ellers gået rigtig godt og over al forventning. Fie kravlede ind af døren, som noget af det mest naturlige og satte sig straks til at lege med de andre børn. Jeg gav mig god tid til at aflevere hende, fik en sludder over en kop kaffe med vores dagplejemor og hjalp hende med at få ungerne ud af døren, da de skulle afsted. Fie var så travlt optaget af alt dét der foregik omkring hende og af de andre børn, at hun ikke havde tid til at registrere at jeg gik...... selvom hun fik kys, og jeg vinkede som en gal. Næh, hende Tessa der sad ved siden af hende i vognen, var da meget mere spændende ;)

Er glad for at jeg har en uge til at køre hende ind i, så både hun og jeg kan vænne os til den fagre nye verden. Hvor jeg dog glæder mig til at hente hende lige om lidt og til at høre, hvordan det er gået :)
Fie iført ny strikvest og hæklet hue...... hun havde ikke lige tid til at sidde stille ;)
Klar, parat, dagplejestart! Store pige :)

Der flages for Fie hos dagplejemor

Dronninge-karéten

2 kommentarer:

 1. puha, stakkels dig, det er ikke sjovt at skulle tage den første afsked.

  hvor er hun fin i hendes nye outfit, og dronningekareten er vildt sej, de har været klædt på til lejligheden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var hårdere end forventet..... ;) Måske også fordi at man kommer til at tænke på, at nu er det slut, ikke mere baby, men snart "stor" pige og at det var sidste omgang barselsbabyboble for mig..... *suk* Forstår mere og mere den dér med, at man lige skal hen og snuse til andres babyer ;)Men tanken om endnu mindre søvn, kaos tilstande og endnu mindre tid til det enkelte barn, er nok til at fornuften sejrer...... nyder dem vi har og nyder at se dem udvikle sig.

   Synes også hun blev ret sød i sættet...... måske hun skulle have et nyt sæt til jul ;)

   Jeg måbede også lidt, da jeg så hvor meget dagplejemor havde gjort ud af vognen, den var bare så fin. .....og så endda med "krone 1" nummerplader!

   Slet

Scroll
to Top