mandag den 17. september 2012

Weekend snapshots

Jeg er startet på job igen, og det kan mærkes, for pyh! hvor er jeg kvæstet. Heldigvis byder mit tilbagevenden til jobbet også på lidt skæve fridage, da jeg arbejder aften og hver anden weekend. Dette betyder, at jeg indimellem tager en fridag med et af børnene, hvor de er fuldstændigt i centrum, og gud hvor jeg nyder at have denne mulighed.
I fredags holdt Frederik og jeg fri sammen, og Frederik havde fået lov at vælge (mellem 2 ting), hvad han kunne tænke sig at lave. Valget faldt på en tur i Legoland. Regnvejr var ikke nogen hindring, og kæmpe vandpytter hitter jo stort :) Så det var på med regntøj og gummistøvler og så ellers afsted. Endnu en fordel ved lidt regnvejr i Legoland, set fra moderens synspunkt, er at der ikke er ret mange mennesker og derfor ingen køer. Herligt!
Vi hyggede os gevaldigt, og det var en meget træt dreng, der først på eftermiddagen måtte overgive sig, og simpelthen faldt i søvn i klapvognen på vej ud til bilen.
Glad dreng klar til at indtage Legoland

Det kan godt være, at han går ved siden af vandpytten på billedet hér. Men han havde altså været ude midt i den og hoppe rundt ;)
Så køres der ambulance
Frederik eeeeeeeeeeelsker pariserhjulet, og vi fik lov at blive siddende, lige så længe vi ville :)


Rendyrket nydelse!
Træt dreng

Søndag var vi til åbent landbrug hos vores "nabo", som bor på den anden side af vejen, bag læ-hegnet. Det var som at træde ind i en helt anden verden, da vi kom om på den anden side. Til den side hvor vi bor, er der et kæmpe stort villa-kvarter, og bag træerne kæmpe marker, staldbygninger og massevis af køer.
Vi havde et par fantastiske timer, som bød på køretur i traktor, leg i korn, hestevognstur, overværelse af en ko der kælvede og meget mere. Kan ihvertfald varmt anbefale sådan et arrangement, som i øvrigt er ganske gratis.


Vores glade Fie! Nu med fortænder :)

Farmand og Frederik inspicerer mejeterskeren


Frederik i containeren med korn

Hø hø! Det her er da noget lidt mærkeligt noget!

Se Fie, jeg kan grave os helt ned!


Nogle af bondemandens maaaaaaaaaaaaaange køer 
Måske en kommende lille bondemand............


2 kommentarer:

  1. Herlige billeder!! Hvor er Fie's overtøj/flyverdragt fra? /Ida

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Ida, mange tak :) Termodragten er fra WHEAT, købte den på vinterudsalg i februar. Indtil videre har vi været rigtig glade for den, og hun bruger den dagligt. Den er dejlig kraftig, og man kan ikke se at hun har kravler i den :) Kh.Stinne

      Slet

Scroll
to Top